Јас лично ги обожавам животните од дното на душата. Срцето ми се кине кога ке видам прегладнети кученца по улиците ...тие се најчистите и најмилите душички, единствено тие се БЕЗ ГРЕВОВИ. Ајде да речеме дека најмногу ги сакам кучињата.
малечки мачкиии ! Досега сум имала 30 и нешто веке 4 години немам мачка -.- Многу ми недостигаат моите мачиња сакам мачее
За домче онака сакам маченце или куче,али како животни најмногу ги сакам змиите,тигрите,делфините и ПТИЦИТЕ
Не сум голем љубител на животните , особено не на мачки,верверички, хрчаци... Ама мало кученце,по можност да не е пикинезер, ми е убавко и мило! Ете да кажеме дека омилено животинче ми е кучето!
ohоо ако почнам да набројувам..мачки и сите такви диви животни како нив ( тигри , лавови...), кученца, делфини, папагалчиња, жирафи
хахаха, леле ова..паа да размислам BIVшIOT MI DEЧКО!!!!! и тоа трол беше сеа озбилно.. најомилено ми е коалата и кучето- најверното мое пријателче
Најмногу сакам мали кученца, многу ми се слатки и можам по цел ден да си играм со нив. Сакам и мачки, тигри, лавови.
Немам омилено баш али сакам прилично се што е бебе ^^ зошто се срцки такви малецки убавки.. а вака општо куче, делфин, зајче, папагал, панда
Голем обожавател на животни сум! Немам дефинирано дали моето омилено животно е мачка, куче, коњ, коала, мечка или незнам таму што ноо од оние најсаканите би одделила неколку прво моето најсакано кученце Сибирски самоед т.е. Чопи Бела (Ангорка), мачката на бабами и нормално моето коњче Ана, кое за жал не е дома кј мене бидејќи немам каде да го чувам и го пратив на село кј моите