обожавам животни, сите ми се мили: мачиња, кучиња, мајмунчиња, делфини... но сепак некако би ги издвоила кучињата
голем љубител сум на животни, од водени до воздушни, сите по ред ги сакам, меѓутоа моментално сум заљубена во мојата буца, глуфчица премногу се припитоми...
Највеќе сакам кученца од мала си чувам дома Слончиња, коњи, делфини, игуана, и зимии Знам дека ке се чудете ама еве слика од мојта "Roya" (беше бебе змиичка од мала ја чувавме требаше да дојде до 1 метар) во станот во Келн ја чував 3 месеца ама после ја дадов не можев да ја чувам морав да се вратам во МК. А сега па за белја во куќата кај маж ми не смеам ни мравка да чувам
Многу сакам делфини и коњи ама кучињата секогаш ќе ми бидат на прво место. Не можам да си го замислам животот без нив
Rock-a-Fella=Big animal Lover! Иако речиси сите животни ги сакам, сепак: 1. Мачките; 2. Птиците; 3. Делфините.
најмногу го сакам родот на мачки -диви и домашни- и после сите останати животни оти сум љубител на животни, кога гледам документарни во кои ќе настрада некое животно ми е жал