Куче секако , мојот најдобар пријател.Единствено суштество кое секогаш ме разбира и секогаш е тука кога ми е најтешко
Мое омилено животно е коњот со сигурност, нема животно што делува погордо, подостоинствено и пограциозно, а истовремено толку диво и нескротливо. Неостварена желба ми е да научам да јавам, мора да биде и тоа еден ден. А инаку сакам и зајчиња многу ми се слатки, кучето така-така зависи за какво станува збор, а од дивите лавот-симбол на моќ
омилено животно ми е камелеон уште од мала обожавав гуштери мајка ми само викаше по мене кога ги пребирав дома исто така и обожавам мачки и дома имам три прекрасни маченца
Ги сакам сите животни иако ми е страв и маче да држам во раце Како омилени ќе ги издвојам кучиња - samoyed, pomeranian делфини коњ хрчак
Си сакам животинчиња. Делфини Срцки се, слатки, многу ги обожавам Зајачиња Си сакам и кучиња, најомилена ми е бела хаска и некои малечки кучиња. Не сакам големи http://www.psiaki.pl/chatanga/assets/im ... Merlin.jpg - Oвa да си гo имав дома шубо ќе беше И неостварена желба ми е да си имам ранч со коњи. Ептен ги обожавам. Многу сакам да јавам коњ ( п.с. да научам да јавам првин) И рипчиња си сакам И малечки мачиња. Оние со нежен поглед. Инаку мачки не сакам. Многу груби ми се во погледот. Не можев а ова да не ги издвојам. Маченца со душа , се гледа дека се послушни Блазе си им на сопствениците И друго не ми текнува сега. Доста е. Голем обожавател сум на животинчиња, да ги имаш сигурно никогаш нема да останеш САМ, секогаш ќе имаш на нешто да се радуваш и причина да бидеш среќен
Мачки ги ОБОЖАВАМ.Имам 5,а и 100 да имам малце ќе ми бидат,ама како тргнало наредното лето ќе бидат 7-8.Само се котат ама ако си ги сакам јас највеќе.Инаку во двор ги чувам,во стан се немаат услови,прават влакна и милион др.работи.
Па обожавам мачки, омилени ми се ... ама си сакам и кучиња , зајаци , врапчиња , верверици.. што уште не се сакам да можам од сите животни би зела по 1 примерок.. ги обожавам
мали пиленца и пајчиња,зајачиња,мачиња,кученца додека се мали но за жал се плашам од нив да ги допрам но сакам само да ги гледам од далеку
ги обожавам животнитее нема животно за кое би можела да кажам дека го мразам но најслатки ми се мачињата, кучињата, коњите и тако даље