Сииите животни ги сакам. Освен оние ''опасните''. Имам папагали, сакам и мачка, куче, хрчак, желка, игуана да земам . Но со мачката и кучето не иде некако
Ги сакам скоро сите животни а најомилените ми се мачките , кучињата исто така а кога ќе се осамостојам планирам и да чувам некоја змија , пајак или нешто слично .
И јас сум љубител на животни, се сакам освен влечуги. Инаку како што можеби знае некој од вас сакам да научам да јавам на коњ
Голем љубител сум на животни,најмногу ги сакам мачките,но дефинитивно не ги сакам змиите.Од нив најмногу се плашам
Аааа, покрај сите пуфкасти животни што имаат многу крзно и кои се спремни на секаква тортура извршена врз нив , многу сакам да си чувам еден орел
Едно тигарче и толку! Иначе од домашниве животни Кучиња дефинитивно..многу сакам ирски сетер,ротвајлер и пинчер(како моето)
Нај нај ама нааајомилено животно ми е тигарот. Луда сум по нив дури си купувам играчки тигри, ќебиња со слики од тигри, си гледам клипчиња со тигри.. Кога ги гледам гледам совршена убавина, моќ, сила непокорност, сигурност... Ма ги обожавам.
Панда, панда и само панда... Како би завиткала едно мало пандиче сеа до мене и ќе го гњавам цела вечер.. Ги обожавам пандите.. Така ми се убави, дебели, смотани.. Преслатки ми сеее
Омилено навистина е тешко да се издвои кога сите се толку многу мили и убави. Кога ми требала да се одлучам за едно, би го избрала делфинот.