Девојки кој е вашиот омилен аксесоар Без што не излегувате од дома Јас сум манијачка кога се во прашање обетките... никогаш не ми се доволно обетки
ufff i jas ne gi menuvam obetkite za nisto na svetot. samo imam eden problem ko nosam visecki obetki sekogas se vrakam doma so edna ne znam kako gi gubam samo znam deka problemot e do mene. premnogu pari trosam za obetki i ne mi e zal gi obozavam i ne mozam da se zamislam bez niv.
Јас нема шанси да излезам од дома без да имам нешто ставено во косата. Најмногу сакам да носам венче, али понекогаш ставам само 2-3 шнолчиња
Еј како никоја од вас досега не кажа чанта. Сигурна сум дека не излегувате без чанта. Јас и до продавница за леб да одам без чанта не тргнувам.
Поради витканата коса и јас морам да носам нешто во неа, зашто не ја правам воопшто или многу ретко. Обожавам венчиња, ги имам во сите бои
мојот омилен аксесоар е дефинитивно мојата обетка на носот. имам преку 20 дома и сум манијак за обетки, но само за на носот . сега да соберам пари и ќе си купам уште неколку.
Имаш обетка на носот???? Јакоооооо - мојата животна желба, ама од дома никогаш нема да ми го дозволат тоа моите као да живеат во друг век.
jas obozavam obetki, belegzii, canti. od doma ne izleguvam bez obetki i belegizii, ako ne nosam se cuvstvuvam kako da sum gola ops:
Jas licno sum opsednata so tashni ako vidam nekoja shto mi se svigja se ke napravam za da si ja kupam : )))) zatoa imam doma milion tashni, a iskreno mozam da kazam deka samo 3-4 gi koristam sekojdnevno : ))))
Мноогу сакам белегзии што се носат високо на раката и се разбира да се бижутерија. Порано носев и сребро, но сега има толку многу убава бижутерија што стои 100 пати поелегантно од сребро или злато.
обожавам се, почнувајќи од обетки, ланчиња па се до чанти. слабост ми се обетки , имам сигурно над 200 пара и почнав сама да изработувам за мене и за другарките. имам навика секаде каде што патувам да си купувам по некое парче накит.