во зима без капче,шалче,пакавици од дома не излегувам. инаку сакам интересни синџирчиња,ситни-да не се пренападни и алки.шарени еднобојни безбојни...
Чанти..Ги обожавам... Ако немам чанта во мене, се мислам дека имам заборавено нешто.. Порано морав, ама буквално морав да носам обетки но сега порерко ставам... Многу сакам на собрана коса некои впечатливи обетки...Преубаво ми стои, и кога ке видам такви девојки ги загледувам само да украдам некоја идеја.. Сакам и рачни саатчиња... Убаво ми стојат и ми ја надополнуваат комбинацијата.. Во зима носам марами и шалови поради студ не за друго а на лето не преферирам многу.. Сакам да носам и ланчиња, но носам могу ретко зпшто ретко кое ми се свиѓа, а ако не ми е убаво нештото не го носам.. Тоа е тоа засега.. Ќе надополнам ако сум заборавила нешто..
Ланчиња,прстени,обетки едноставно не се за мене. Ама затоа во зима си носам капчиња,шалчиња и ракавици. Сакам да носам рачни саати,едноставно опсесија ми се.Ги имам на 50 различни,ептен ми се интересни,убави,елегантни,едноставно ги обожавам.
Часовници,алки,шалчиња и марами Работи како ланчиња,обетки и сл. не обожавам да носам освен во некоја посвечена прилика
Ланчиња и алки ретко носам а обетки само ако не сум дома, дома саклет ми е. И такви само на бурмичка малецки а долги имам ама на повечени прилики ги носам.