Ооо, се’! Од обетки и ланчиња, до шалови и чудни капи.... Чанти, да не спомнувам. Но, марамите ми се секојдневно употребен додаток, така што нив најмногу ги имам.
Што знам периодично ме фаќа ова!Претходно обетките ми беа пасија,па наполнив три кутии од опсесивно купување,после синџирчиња и тоа од апла тенекија до некои повредни,потоа ташни,сега сум во фаза на марами,ќе видиме колку ќе ми потрае!Жени!
Oбожавам аксесоари и ми се неизбежен дел од секоја комбинација.И најобичното парче облека прават да изгледа поубаво и поинтересно.Носам се,од каиши,марами,очила за сонце,обетки,ланчиња,шалчиња,ама никогаш и никаде не одам без добар часовник.Тоа ми е единствен задолжителен,а другите периодично си се сменуваат.
обетките и марамите ми се најомилените аксесоари и ги имам во голем број бои, дезени.. едноставно неможам без нив
Sakam se a najmnogu merak imam na obetki posebno visecki GI OBOZAVAM i nemozam da zamislam ako mi se svigaat nekoi da ne gi kupam
Без модни додатоци немозам да се замислам... поготво ташни, менѓуши, алки, ланчиња... дома имам направено колекција од толку што го обожавам... да излезам а да не носам менѓуши и алки... се чубствувам празно hock: хахах
Накит, парфемче, штикли, марама, шминка, сјај...... без нив неможам да се замислам и не излагам од дома
никаде без убетки. ги имам секакви, во сите облици, величини и бои и што е најтрагично постојано ги купувам
jas obozavam obetki i so sekoe novo parce obleka si kupuvam obetki,gi imam mnogu i za site mnogu se privrzuvam i mnooogu mi e zal koga gi gubam.Najmnogu gi sakam viseckite ama tie najnogu se gubat
Lele citajki gi postovive pomisluvam deka neso ne e vo red so mene. Nitu se sminkam nitu nosam obetki(mnogu gi gubev i na kraj se otkazav) ni pak nekoi sindzircinja ili neso slicno. Ama toa mislam deka od majka mi mi e zasto koa bev malecka mnogu sakav da nosam svasta i sekogas me karase i mi vikase deka sum bila prenakitena so dzidzi-midzi i od toa se otkazav
Јас не излегувам од дома без чанта.Ако немам земено чанта се осеќам празно,нешто ми фали.Едноставно не можам да живеам без чанта.Ги имам во сите бои и различни големини!!!
Uff... obetki, i toa racno izraboteni... pogotovo onie od poludragoceni kamenja... ili razni hulahopki -tenki, debeli, sareni, ednobojni... ednostavno sum manijak i koga vleguvam vo Calcedonia ili Sara Fashion se zaboravam
momentalo obetki i prsteni (do pred neko vreme pokraj niv i lancinja), kaishi, marami, shalcinja, narakvici..i najgolemata slabost sto ja imam tashni, nikade ne odam bez tashna i gi imam vo razlicni boi, golemini, razlicni modeli..