Леле не зборете јас дури имам некои кои ги немам ни ставено ама важно имам полна кутија ама огромна кутија...а обетки изработувам и сама така да имам преку 50 пара за обетки и гривни а посебно оние алките да си ги дадам и последните пари нема да ме е жал
без чанта никаде ги имам сите можни бои ...и секогаш ги ускладувам со облеката и чевлите тоа ми е опсесија ..а секако без обетки никаде не одам ...ги имам сите можни облици големини и бои
Обетки... манијак сум за нив, и секаде ги носам и секако марами... не ги носам нонстоп, како обетките, ама сепак ми се омилени... барем и дечко ми нема проблем со тоа што да ми купи кога оди некаде во странство ако ништо друго, марама не ми гине
Се сложувам сосема со ова и уште само би додала... ЧЕВЛИ!!! Ги имам премногу, иако многу од нив сеуште ги немам облечено Едноставно морам да ги имам Позз***
Opsednata sum so tasni i toa mozam da gi kazam canti, nikade ne mozam da izlezam bez tasna, i glaven dodatok od sekogas mi bile naocarite za sonce.
Мене интересни ми се оние тенки метални бразлетни, знам да ги наредам по десетина и интересно ми е кога ми тропкаат.Обожавам и големи очила за сонце.
без чанта никаде ги имам сите можни бои ...и секогаш ги ускладувам со облеката без мобилен паричник и некои други ситници во чантата
Разни обетки,алки и ланчиња... Ги обожавам ! Ги имам дома купови. Секоја недела купувам по некои нови,а знам и да си купам монистри и сама да ги направам.Просто ги обожавам !
Без очила за сонце не излегувам никаде , без разлика колку има сонце надвор ........... марами и капчиња исто , не изостануваат , ги имам во неограничени количини
обожавам обетки и многу пати не многу туку секој ден прво си одбервам обетки а после алиштата а со чанти сум скарана чанти користам само кога морам а тоа е еднаш до 2 пати годишно
омилен аксесоар ми е да носам обетки...висечки обетки...ги практикувам во вечерните излегување, слични на овие: вооедно обожавам да носам очила за сонце, без разлика дали е зима или лето