Обетки дефинитивно, и кога одам за Скопје кај што сестра ми студира, обавезно ја карам да ме води на Бит Пазар да си накупам пошто е ефтино Ги имам во сите бои, ама многу ги губам и кога ќе загубам некоја срце ми се кине
Во пролет, есен и зима дефинитивно марамииии, а во лето бидејќи е мн топло долги гердани. Исто така не излегувам од дома без обетки, ташна и оцила за сонце кога има потреба.
Mmmmmm obozam se obetki i marami ,canti a najmnoguuuu CEVLI prosto gi obozavam a i da ne zaboravam naocari za sonce ai mi se potrebni zs nosam leki ne mozam da izlezam bez niv mnogu mi smeta sonceto pozz devojki
Во последно време тешко одолевам на обетки.Хах, ни самата не сум била свесна за тоа.Желба ми е да имам цела бижутерија дома :mrgreen:
ДЕвојката на сликата има се што ми е мене потребно само усте шалче да имаше ќе беше :y:Зборувам за палтенцето ташната,наочарите и едно шалче да имаше не ќе беше лошо
obetki, gi imam premnogu, nekoi duri ne sum gi ni nosela canti, isto imam mn i nekoi ne se noseni cevli, auuuuuu gi obozavam, posebno najnovite
накит!!! обетки имам над 250 пара, ланчиња, прстени имам над 30 пара. Зависност ми се, каде и да патувам си купувам накит.