Јас сум умрена по ланчиња во готик стил, и такви си носам, имам премногу. А прескапи се упм, ама давам не жалам, ми одговараат на стилот уникатни се, женствени, во стил на 18 век....аха, и квалитетни се.
Марами секакви и кратки и долги,и обетки обожаваам имам еден куп Порано носев венчиња на косата но сега поретко
Омилен аксесоар ми е часовникот на гучи, без него не одам никаде а поклон ми е од маж ми за годишнината и многу ми значи
Се имам веќе изјаснето за прстени, ама еве пак. Што да правам,многу ги сакам. Ги сакам масовни, шарени, претежно сребрени, најважно да се необични. И пари за прстен не жалам! тиркиз Морам да додадам дека во последно време и зветчињата многу ги носам. Како првово црно, буквално исто имам сама направено. А како другите имам слични. Полека но сигурно веќе дома наполнив една кутија со нив, околу 30-тина ги имам.
Хммм обожавам обетки, ги имам многу, повеќето се бижутерија, а алергична сум на неа Така што морам пауза да правам. Гледам само да не сум празна, ако немам обетки, ставам ланче, прстен, алки ретко, часовник најчесто!