LIAM NEESON Eнтони Xопкинс дензел вашингтон и Xарисон форд може да се каже од женските само Mерил Cтрип едит- Rachel Mcadams како ја заборавив срцката ми моја
Најмногу ги почитувам како актери Роберт Де Ниро, Сер Ентони Хопкинс и Едвард Нортон поради можноста за неограничена трансформација низ толкување секакви улоги, понатаму Колин Фарел, Шон Пен и Марлон Брандон ми се синоним за bad boy attitude додека Кијану Ривс ми има некоја егзотична привлечност. Од актерките ги почитувам Мерил Стрип, Џулиет Луис, Глен Клоуз и Натали Портман, .
Rhona Mitra ми е врв, се што можеш да посакаш во една жена, актерка. Robert De Niro, George Clooney, Vin Diesel, Paul Walker совршенство од мажи на филмското платно.
Имам одговорено на темава ама еве да надополнам моментално еден фаворит меѓу помладите актери Џејмс Франко! одличен актер..
Sandra Bullock http://www.google.com/imgres?q=sandra+b ... 9,r:6,s:23 Jim Carrey http://www.google.com/imgres?q=jim+carr ... 9,r:10,s:0
Претходно на листата сум заборавила некои . Скарлет Јохансон Кеира Најтли Лејтон Мистер Вентворт Милер
Секако да започнеме од љубовта на мојот живот, Вентворт Милер Потоа следуваат Сара Вејн Кол,Анџелина Џоли за акциони филмови ми е супер,и овие актериве ( 3-4 ) ич не ми текнува како се викаат што глумат по комедииве...сите филмови со нив ми се интересни и многу смешни
Роберт де Ниро Ал Пачино Робин Вилијамс Мајкл Даглас Џулија Робертс Секако дека има и други, но овие се први што ми паѓаат на памет кога ќе се рече квалитетен глумец.Речиси и да нема утка во нивните филмови, заслужени Оскаровци
1. Џенифер Анистон 2. Џејми Ли Куртис 3. Мерил Стрип 4. Сандра Булок 5. Џулија Робертс 6. Рејчал Мекадамс 7. Никол Кидман 8. Натали Портман 9. Деми Мур 10. Лејтон Местер 11. Кејт Хадсон 12. Голди Хон 1. Ед Вествик 2. Леонардо ДиКаприо 3. Арнолд Шварценегер 4. Хју Лори 5. Овен Вилсон 6. Еди Марфи 7. Рајан Рејнолдс 8. Џим Кери 9. Бен Стилер 10. Адам Сендлер 11. Џон Траволта 12. Рајан Гослинг 13. Патрик Свејзи 14. Лесли Нилсен 15. Стив Мартин хух
Emma Stone Zooey Deschanel Meryl Streep James Mcavoy Joseph Gordon-Levitt Не знам дали е до мене, ама леле колку личи човеков на Хит Ледџер! Brendan Fraser
Maжи: Џорџ Клуни , Кевин Костнер, од помладите Рајан Рејнолдс, Joseph Gordon-Levitt, Хит Леџер, го почитувам многу Лео, страшен глумец и Колн Флирт. Роберт Ретворд од постарите, но вода можат сите да му носат. Џим Кери луд, нема човек кој ме смее како него, Кјузак ми е срце и Том Круз порано го обожавав но и беше подобар, сега ми е мисир секташки Жени: Одри Хепберн, Кетрин Зета Џонс, Мерил Стрип, Мишел Фајфер, Робертс, Тина Феј и Leighton Meester, дефитнивно не е само убаво лице има потенцијал во неа за инзворедна глумица. Ако некој сум го заборавил/а нека ми прости
Мм ги има мноогу Машки 1. Леонардо Ди Каприо 2. Роберт Паттинсон 3.Тајлор Лаутнер 4.Бред Питт 5.Антонио Бандерас 6.Џим Кери 7.Том Крус 8.Даниел Радцлифe 9.Роберт де Ниро Женски 1.Анџелина Џоли 2.Кристен Стујарт 3.Деми Мур 4.Џулија Робертс 5.Кетрин Зета Џонс 6.Ема Вотсон 7.Џеслика Алба