Леонадо Ди Каприо кој квалитет го дава во глумењето јас сум запрепастена и неговата трансофрмација. Феноменален и многу квалитетен. За убавина не зборувам оти не ми е баш многу привлечен.
Sandra Bullock, Jenifer Lopez, Matthew McConaughey, Brad Pitt, Ryan Reynolds, Dwayne Johnson, Jennifer Garner...
Актерки: Blake Lively Phoebe Tonkin Emma Stone Актери: Kellan Lutz Thomas Dekker Jake Gyllenhaal Gale Harold
Мила, природна, талентирана, совршена во секоја улога што ја има Не можам да опишам колку ја обожавам како актерка,предобро глуми. Стара убавица,скоро на сите листи за се најдобро, прекрасна жена уште попрекрасна актерка. Што да коментирам?
Ian McKellen, Liam Neeson, Streep, Glenn Close, De Niro, Michael Douglas, Kate Winslet, Cate Blanchett, Michael Fassbender, Marion Cotillard и Hugh Jackman ))
Ian Somerhalder Zac Efron Jason Statham Ryan Gosling (особено во Crazy Stupid Love) Taylor Lautner Chris Zylka Chace Crawford Angelina Jolie Maggie Q
Одсекогаш омилени актери ми биле Џони Деп и Анџелина Џоли. Речиси секоја улога им е совршено изигранa, и пред се се` актери со долго искуство, и невозможно е да не ти бидат омилени. Инаку од останатите исто така ми се Лив Тајлер, Колин Фарел, Блејк Лајвли, Ед Вествик.
Актерки имам пишано, а за омилени актери баш се мислев, немам некои омилени, само еве овие ми се интересни за гледање, не дека ги обожавам којзнае колку: Том Хенкс, мило човече. Николас Кејџ. А најубави ми се Роберт Дауни Џуниор и Џони Деп.
Jason Statham По трите дела на Транспортер, Механичар, Блиц, Килер Елит итн го ставив на првото место, ме фасцинира едноставно од глума, глас и англиски акцент, став, шарм се во едно. Фантастичен е. Одвај чекам да ги гледам новите 4 негови најавени филмови годинава. Ryan Gosling Допрва Рајан ќе го покажува својот талент, зрачи типов. Се убаво бог му подарил Има посебен начин на глума и шарм од кој паѓам на газ. Vin Diesel го обожавам, Sylvester Stallone во улогата на Роки ме воодушевува, Al Pacino со трилогијата кум ме освои и омилениот црнец Denzel Washington. Има талентирани мужи до утре можам да набројувам!
Од жениве немам посебно некоја омилена. А од маживе дефинитивно Лео и Џони Деп И многу ми се НС Хит Леџер и Роберт Дауни Џуниор. Се лигавам по нив.
Charlize Theron одсекогаш ми била омилена, ја сметам за една од најталентираните актерки, преинтелигентна и забавна да ја гледаш во било каков филм =) И исто така Keira Knightley која има заслепувачка убавина, прекрасна е, малку слабичка ама сепак има гроооом тело.