НАЈУБАВА и најдобро глуми. Незнам како секогаш глуми во најдобрите филмови,нема промашување со оваа глумица. ЈА ОБОЖАВАМ !
(од играните филмови) Актер Ashton Kutcher, а актерка Rachel McAdams (од сериските филмови) Актер Ian Ѕomerhalder, а актерка Nina Dobrev и Kaya Scodelario (Ефи од Скинс)
од филмови - Channing Tatum (љубов моја најголема, дури и во никот си го имам ставено ) и од женските Amanda Seyfried .. од серии - Misha Collins (и уште неколку други, ама Миша ми е #1 ) ...
Oд маживе (повеќе се, некако со чесни исклучоци, жениве ми се ко од исти калап излезени, еспешли Американкиве) : 1. Роберт де Ниро (стар лисец шо се снаоѓа у секаква улога) 2. Том Хенкс (многу ми е харизматичен и одличен глумец) 3. Ралф Фајнс (исто како 2. ) 4. Илајџа Вуд (многу интересна фаца, необичен, успева да биде впечатлив и во доста пасивна улога) 5. Адам Сендлер (особено кога се комедии во прашање) ... и има многу повеќе но овие 5 ми се НАЈ и многу од нив глумат главни ликови во филмови кои ми се многу драги... Жениве: Мерил Стрип и Никол Кидман (двете “ѕверки“ кога е глума во прашање) Кристен Џонсон (не за џабе ја имам на аватар, обожавам да ја гледам, многу е пријатна, смешна а и бојата на гласот и` дава посебен шмек) и Џенифер Анистон, многу ми е слатка и пријатна за следење. Има некоја харизма која и многу глумици поубави од неа ја немаат.