Paul Walker, Vin Diesel, Sandra Bullock, Ryan Reynolds...Абре многу се,арно да беше само еден/една,ако почнам да набројувам,постов ќе ми фати 5 страни...Сите ми се омилени де.
Robert Pattinson мојот омилен,засекогаш. Го обожавам начинот на кој глуми,начинот на кој пее и се кај него ми е омиелно аххххх..неговиот изглед,глас,глумата,карактерот(од филмовите и интервјуаат)..колку е само фотогеничен и шармантен и совршен иииииии ТЕ ОБОЖАВАМ ЧОВЕКУ,ТЕ САКАМ НАЈМНОГУ НА СВЕТОВ! мејби некогаш ке те запознаам
Женски: Мила Кунис Натали Портман Анџелина Џоли Џенифер Лоренс Ева Лонгорија Мерјам Узерли Машки: Леонардо Ди Каприо Лиам Хемсворт Брет Пит Џони Деп
Johnny Depp, Paul Walker, Jensen Ackles, Orlando Bloom, Viggo Mortensen, Ian McKellen, Matthew Macfadyen and so on. Liv Tyler, Keira Knightley, Catherine Zeta Jones, etc.
Christian Bale Шарм, талент и посветеност на која не можам да останам рамнодушна. Секоја улога маестрално одиграна, а за улогата во машинистот му симнувам капа! Спојлер
Дефинитивно тоа е Colin Farrell.Значи го обожавам уште откако се појави со своите први улоги и оттогаш го зазема тронот најдобар и најсекси актер на сите времеиња според мене.
Мене Ан Хатавеј и Анџелина Џоли, Леигтон Месер, Камерон Дијаз и Блејк Ливели ми се омилени актерки, а актери Џим Кери и Роберт Патинсон <3