кијану ривс, анџелина џоли, бред пит, бен афлек, шон конери, кетрин зита џонс, мет дејмон, хали бери...
Го спомнав претходно во омилен филм ама сега најдов соодветна тема за да казжам колку го сакам и колку ми е омилен.... го сакам човекот премногу ми е жежок,го сакам кога е озбилен лут и нервозен во такви сцени збеснувам го сакам го сакам таков каков што е дрзок....иако е по стар вистински маж.... jason statham
Bradley Cooper, Sandra Bullock, John Travolta, Robin Williams, Jayne Mansfield, Michelle Pfeiffer. Немам омилени, но овие ми се едни од подрагите.
Gerard Butler Спојлер Robert Pattinson Спојлер BRAD PITT Спојлер а од актерките: ANGELINA JOLIE, JENIFER ANISTON, JENIFER LOPEZ, SANDRA BULOCK
Мистер Џони Деп, се разбира на секој можен начин го лајкувам ц,ц,ц,ц.. мммм Мајкл Даглас, во сите му улоги на бед ас мада ф*ка Мистер "ARE YOU TALKING TO ME?!?" алиас, Роберт Де Ниро Ричард Гир, затоа што типот знае дека не е битно што си по „занимање“, кога је љубав у питање Шерлиз Терон, затоа што по тебе имам плачено за секој месец од годината, пошто ти беше последен Шерон Стоун, прибидејќи, жената ама увек е се што јас не сум и тешко дека ќе бидам Моника Белучи, затоа што е жена и те каква жена. ОУ УАМАН ај лајк јор стајл, лајк јор липс, боди, лајк јор евритинг. Ма ги има многу доста е
Бред Пит Ева Лонгориа и сите актери од серијата The Vampire Diaries (еве групна слика од сите) и Мајли Сајрус може да се каже (таа ми остави впечаток од филмот The Last Song)
Машки актер... еден и единствен A од женските Џулија Робертс, Сандра Булок, Кортни Кокс и Џенифер Анистон!