Џим Кери,па дали е човекот нормален?Нема сцена која не ме насмеала.Чоеков ми продолжува животот Да го издвојам и Стив Мартин-многу добри филмови има човекот.Исто и Робин Вилијамс...оваа тројка ми е омилена
Ги има многу Анџелина Џоли,Џенифер Анистон,Џемјс Бонд незнам како му е вистинското име ,Adam Sandler,Бред Пит,Еddie Мurphy,Steve Martin,Miley Cyrus Се надевам не испуштив некој
1. Sir Anthony Hopkins-заслужува мноооогу повеќе од оваа титула. Неверојатен глумец, одлични трансформации на ликовите и улогите во сите филмови. Никогаш нема да се појави ваков актер. 2. Gary Oldman-од многу слична причина како и за претходниот. 3. Johnny Depp-одлично му стојат улогите на „фрикови“. т.е. по малку чудни карактери 4. Al Pacino-нема потреба да се зборува за него. Класика. Од глумиците нема баш и некои кои толку фасцинираат со глумата......Освен Мерил Стрип и Глен Клоуз. Од овие помладиве.......слабо некако.
Натали Портман прекрасна во секоја смисла на зборот Рејчел Мекадамс одлична актерка,ги обожавам филмовите со неа Џад Ло најдобар и најубав актер
Ентони Хопкинс ми глуми најприродно . Џони Деп , Џонатан Рис Маерс и Џејмс МекАвој уживам да ги гледам поради нивниот сексапил ,Антонио Бандерас исто така . Од жениве - Анџелина ,да ја речиме ,Скарлет Јохансон ,Мерил Стрип ми е фацка ...