That's the spirit Секако, јас само викам дека у авион ме навлекоа на џусов, лоши стјуардеси А тазе и домашно е сепак - тазе и домашно. Најубаво! Јок, бевме Али Чаир не ми бега никогаш, вака или онака
Црвено вино Alexandria - Тиквеш... сокови не пијам, мнооогу ретко, газирано никако, али затоа винце ко од шала, некад и за добро утро
Пред некој ден испив цело литро млеко, мајќе ми. За млеко сум тата-мата. После се остало. Порано само сок пиев, мајка ми ме викаше дека за сок сум буре без дно. Ама сега преферирам само вода. И млеко, многу нормално.
Хмм, ајде глеам сегде има алкохол едно друго. Од алкохолите сум по коктелите, така чисто не ми е многу убаво. А вака безалкохолен, многу сакам Фанта! Густи сокови, млеко хахаххахах така нешо А да, и кафето да не си го забораам што би јас без него.. ?!
Моите омилени пијалоци се зелен чај,обична вода од чешма ,сок од портокал(џус) и понекогаш какао. А воопшто што несакам се газираните сокови и кафе.
И мене како на Ива-Мици најомилен ми е Вива АЦЕ. Инаку обожавам ама баш секаков сок , да не е газиран. Од газираните Спрајт омилен ми е
Дефинитвно домашниот сок од ѕенѕери на мама, најубав е, не ги можам повеќе пригат и битолските сокови што се продаваат, ни вива, така да мајка ми ми праве домашно сокче
водааа обавезно,фанта(само тоа газирано го пијам),лимонада,џус од портокал,милк шејк,овошен јогурт,чоколадно млеко,ice tea...
Свежо цеден сок од портокал, цитрон и лимон со малу ѓумбир - во зима. А на лето - вода со идеална температура од моето автоматче. А од време на време... мохито или некое друго освежително коктелче