Многу сакам шампањско, ама кога нема и бело вино ќе заврши работа. Додуша и мохито сакам многу, ете сега баш ми се припи
Од газирани си сакам кока-кола,пепси...швепсот не можам да го смислам Ја сакам бозата! ...и тоа премногу.. Ги сакам исто така и домашните овошни сокови,од малинки,капинки и јагоди. Од купечките преферирам вива(коктел) или јафа сокчиња од портокал. За жал алкохолните пијалоци не ми се во групата на омилени,иако можам да го издвојам сечениот коњак како нај. Од коктелите и нз баш,не сум пробала од многу...но,камиказата ми е онака ок. И најомилениот пијалок ми е водата,поточно оваа од мојот град ,бидејќи другите и не ги поднесувам баш,некако ми се тешки за пиење.
Газирани пијалоци : швепс,швепс и швепс. Акохолни : Сечена вотка,со портокал Коктели : па не сум пиела многу,али сексондбич ми е онака добар. Иначе пијам многу млеко(чисто) во последно време(мислев само мелко без додатоци) ии вода
газирани : фанта швепс понекогаш кока кола негазирани секаквии ама најомилени ми се виваа гора и сано
Негазираните сокчиња ги обожавам СИТЕ, исто и ледениот чај го сакам во сите вкусови. Од газираните пијалоци: Pepsi, Sinalco Fresco и Schweppes. И најомилените од сите да не ги заборавам млеко, милкшејк и нескафе.
Во последно време По 1 литар во денот пијам, ме освежува и ми дава енергија. Не сум знаела дека црвениот портокал е толку вкусен.
од газирани швепс и кока кола од негзирани исклучиво битолскиот или пак пригат од портокал или праска а од коктеливе блу фрог, торнадо и лонг бич