Најчесто пијам негазирани сокови, најмногу од портокал, праска или мултивитамин. Ако морам да пијам газирано тогаш пијам спрајт или швепс... Брзо си купив Jack Lalanne's Power Juicer и морам да признаам дека е супер, соковите се ммм
Обожавам сок браво од зелена јаболка, сакам и сок од боровница но за жал неможам да пијам многу од него бидејки се нафрлам мозолчиња кога сум испадата денско време за кафица, не пијам кафе туку кока кола со лимон (ако нема лајт).
Швепс, сок од вишни, чај од брусница, бело вино и домашен сок од лимон - цвекло - морков мх мх мх превкусен е + добар за крвта...
Па прво ВОДА, без вода не се може. Исто така многу сакам сок од портокал: И исто соковите од зелено јаболко и боровница. И јогурт многу пијам. На 2-3 дена барем во 2 оброка.
спрајт и кока-кола од безалкохолните, од страна на кафе нес-капучино од ванила а од алкохолните џин со џус и боровница
Без вода не функционирам. Отприлика 2l на ден пијам. Потоа чај, топло чоколадо, а од сокови најмногу сакам цеден сок од портокал.
Омилен пијалок ми е Sex on the beach од алкохолните пијалоци,а од густите сокови највише сакам сок од јаболко и праска..а додека пак од газираните фанта
Омилен пијалок дефинитвно сок од лимон и тоа без шеќер! Најмногу ме освежува и често си пијам лимонада! Обожавам и Браво мултиред а исто така ги обожавам и Браво јагода и вишна!
Од газираните сокови Швепс пијам, секојдневно си преферирам чај од јаболко и цимет со малку мед, пијам и какао наместо кафе.