Џусот кој пред едно 5 години ми го даваа за доручек во хотел Силекс во Охрид.Незнам дали даваат уште таков.Од тогаш не сум била.Али верувајте едно од најубавите пијалоци што некад сум ги пробала
Тоник на прво место Цедевита од портокал со многу лимон итискан во нејзе Џин тоник Водка џус Бело вино Виски
Вода - абе нема ништо послатко од вода кога сум жедна За летно време леден чај од праска ме освежува, а преку зимо сакам цеден портокал. Зелениот чај за секој ден, зимо-лето. На поеток не го сакав, сега го обожаам и ако не се напијам 2-3 дена ми недостаува. Од алколхолните си сакам водка, smirnoff или goose Газирани несакам ич, ама пица или хамбургер без кока кола неможам, ко нецелосна се осеќам а понекогаш и многу имам мерак да се напијам Газоза, онака една чашка
ВОДА-сигурно пијам повеќе од 2l дневно Ептен ретко се случува да се напијам сок- фанта најчесто Од чаевите најубав ми е чајот од јаболко и цимет, а од алкохолните сакам мартини или водка
џин тоник....никогаш не го напуштам ни за милион посто природен сок баш сношти после година и кусур без алкохол бев земја - небо со џин
сега во овој период си пијам од оние фрешовите најчесто од портокал и моркови,вода секако и еве почнува сезоната на ледениот чај а на излегување вотка-швепс или вотка јабука зависно како сум расположена
Сакам боза, боровница, милк шејк, синалко кола, вива сокче, чоколадно млеко највишее, и има и други ама сега не ми текнуваат...
Другарка ми донесе од Австрија неколку шишиња пиво Beks Green Lemon. Има ли таков некој овде во Македонија да не знаете, најубаво нешто што сум го пиела во живот!
Сок од боровница, рибизли и сличните, бидејќи нај ме освежуваат. Мултивитамински коктел од нив мхм.. нај сакам. Понекогаш си дозволувам и вистинска бомба да се напијам ... сокче од морковче ццц Добро пред мене некој пишал за сок, иначе каде ќе пишував јас за соковите што си ги пијам, кога алхохол гледам како пијат обично и не, лиги не ми течат. Во никој случај. ццц