Слушам се што ми се допаѓа.. а и секогаш зависи од расположението (хип-хоп, поп. r'n'b, рок, метал.. ) Единствено не можам да поднесам..бугарски, српски и се од "комшииве"..сепак со некои исклучоци Најмногу мразам..турбофолк.. (When I hear it..my ears bleed.. )
Јас немам омилен тип на музика, слушам се што ми се свиѓа. Има од секој тип музика нешто што ми е убаво и нешто што не ми е . Само од рап досеа не ми се засвиѓало ништо.
Let's see...хард, алтернативен, симфоник, (по некој) глам и психоделичен рок, хеви метал, хардкор, олд скул генгста и хороркор рап. Ама нај што ми прави мерак е avant-garde рок и метал. Ништо поубаво од гитарист кој знае да експериментира и да извлече звук од кој се добива eargasm.
Од се по нешто, со многу исклучоци. Излитено е ама за уши ми се допаѓа алтернативен рок и готик метал шо сеа поретко го слушам. Нова шема ми е дапстеп ухуу. Слушалки на уши, пуштено најгласно . Почнав и блуз да слушам у ‘фрик‘ моменти.
Најмногу сакам РОК... Едноставно целосно ме опушта.. Најчесто ги слусам следните песни: Street Dogs - ,,Punk Rock and Roll '' Casualties- ,,We are all we have '' Sistem of a down - Chop Suey , Toxicity,Hypnotize... i drugi ) Green Day - Buolevard of Broken Dreams .. Слушам од се по нешто само не турбо фолк..
Класична, дефинитивно. Никогаш нема да остари, никогаш нема да го загуби сјајот и никогаш не се чувствувам толку смирено како кога слушам класична музика но не она смирено да се загубиш туку онаа смиреност која те тера да размислуваш, да ги почувствуваш емоциите на композиторот. Да слушаш со сите сетила, тоа е мислата. На врвот од листата и нема никогаш да ја смени позицијата. И после неа, оди се друго...
Слушам све,освен метал и рок можам да слушам и турбо фолк ама метал и рок такви искомплексирани шо се тресат никогаш....тие не се нормални луге си имаат некоја посебност..не е свакајте погресно несакам да навредувам
Не сакаш, ама многу навредуваш. Прво, американските филмови многу ви имаат влезено во глава дека рокерите/металците се некои исфрустрирани, дека се самотници, сатанисти и уште незнам ти што. Второ, рокот и металот не се ставаат во ист кош. Јас слушам рок и сум си сосема нормална, се дружам со сите (дури и со такви стереотипични..), дури и изгледам нормално, билив ит ор нот.