Слушам се, без разлика дали е метал, рок, поп, рап, па и турбофолк. Ако ми се свиѓа текстот и ритамот, се` друго е небитно.
Нема нешто што не слушам. Ама кога сум расположена, душа ми плаче за нешто шабанско. Си признавам. Си го сакам Аца Лукас, Харис Џинович, Тома Здравкович, Шабан Шаулич, Миле Китич, Лепа Лукич, Жељко Бебек, Мирослав Илич, Халид Муслимович, Звонко Богдан, Ќеба, Дадо, Сако.. И уште еден куп песни, што поим немам кој ги пее. (уз мораву ветар дува, моја мала нема мане, ево банке цигане мој, а ја сам негдје ручно вино пио, џурџедан, несаница). Таква сум што да правам. Обожавам овакви песни. Нит кријам. Иначе слушам и англиско нешто.. ПитБул, Еминем, Ријана, Енриќе.. Македонско слушам скоро се. Од српско уште ги слушам Елитни Одреди, Цвија, Раста, МВП, после идат овие... Тања Савич, Радмила Манојлович, Дарко Лазич, Саша Матич, Северина, Неда Украден, Жељко Јоксимович-Самарџич, Здравко Чолич, Џогани, Фламингоси, Бобан Рајович, Амадеус, Тропико Бенд, Дино Мерлин, Бјело Дугме, Рибља Чорба, Црвена Јабука, Дивље Јагоде, Парни Ваљак, Плави Орекстар.. Ма све. Се радувам кога некој ќе пее некоја песна, а јас си ја пеам во себе. Брее, се сум набројала.
Па неам некој омилен тип на музика слушам се што ми се допаѓа не е важно дали е Македонско, Српско Странско Ааа да само Грчко не слушам
Секаков тип на музика слушам од рок балади до турбо фолк па до наши постари македонски народни песни еее во душава ми се дури и пеам,
Имам доста разноврсен вкус за музика. Се ми зависи од расположението. Можам да слушам страи хрватски балади, Црвена Јабука, Плави Оркестар, Сребрна Крила, Ѓорѓе Балашевиќ, но можам и нешто што потсетува на рок, како Linkin Park, Green Day, Groove Coverage, техно, Сведиш Хаус Мафиа, Тиесто, Гета, па наши евергрини како Тоше Проески и Владо Јаневски, типична американска, Џастин Бибер, Аврил Лавин, Џеси Џеј, Џејсон Мраз, Енрике Иглезиас, рап, Герила, Марчело, Еминем, РНС, Елитни, кантри музика, Телјор Свифт, Џеси Џејмс и тако даааааље.
Се согласувам со останатите феминки дека рок баладите се најдобри. Јас најчесто слушам techno/dance/house,pop и rnb,стари српски/хрватски хитови/балади.. Голем обожавател сум на Tiesto,D.Guetta,LMFAO,Sak Noel,Paul van dyk,Rihanna,Nicki Minaj,Inna,Adele,Pitbull,K.Perry,Jlo,Coldplay,Shakira ...
Па претежно поп и рок. Ама знам и да слушам соул, R'N'B, сентиш, блуз, дури и класична музика понекогаш.
Па слушам рап, хип хоп (Еминем, Џеј-зи, Лил Вејн, Д-Гејм, Снуп Дог, Ни-јо, Питбул,Тони Зен, Слаткар, ДНК, Токсикологија, Скипи & Тузее и тако даље..) и слушам поп (Џеси Џеј, Рајана, Скајлар Греј, 1Д, Бруно Марс, Џастин Бибер, Мадона, Тејлор Свифт, Мајли Сајрус, Шакира, Киара, Енрике Инглезијас, Шон Пол, Ники Минаж, Александра Стан, Најер, Ина, Џејло, Колдплеј, Адел , ЛИМФАО.... и слушам рок музика ( Аврил Лавињ, Алис Купер, Слипкнот, Никлбек и др,...)