никогаш не сум била определена за некој одреден тип на музика и од секој си имам по една омилена песна. исклучок прави турбо-фолкот
Сакам алтернативен рок :ugeek: Претежно гранџ :mrgreen: Исто слушам метал, хард рок, панк и поп панк...
sekakva muzika slusam,pocesto radio pa sto ke pustat,pustat.Inace omilena mi e muzikata na Celine Dion,Whitney Houston,Shakira,Eros Ramazzotti,Sting,od Tose - Igri bez granici,Aria,Gromovi na dusa,Cresa.
Најчесто слушам Рок а понекогаш и Метал доколку ми се допадне некоја песна А за балади Еве неколку (се извинувам за големата листа меѓутоа во принцип никогаш неможам да издвојам едно нешто ) Bon Jovi - Always & Bed of Roses Led Zepelin - stairway to heaven Aerosmith - I don't Wanna Miss a Thing & Cryin Guns n Roses - Don't Cry Skid Row - I remember you
House,Trance,RNB...hip-hop i rap(koga kako)..Vo posledno vreme neshto pocnav da slusam nekoj rok pesnicki ( ama samo nekolku se )- Goo Goo Dolls-Iris,Green Day-Boulevard of broken drims i 21 Guns..tolku od rokceto..inace toa e toa pozdrav
juhuuu muzika eheeej maj fejvorit . pa zavisi koga kako se ima periodi na lusanje na muziakva, ali vo glavno od Alice in Chains, A perfect circle, The Cure, the Kooks, Buzzcooks , The Doors i Audioslave, pa Opeth i Rage agains the mashine se do Robbie Williams i Coldplay, pa Lilly Allen i Mika mojot zivoten idol so koj btw sakam da ziveam i mn drugi.Od nasive Foltin -the best i Bernays , Arhangel i ne mozam vise se izmoriv. Znaci nema definicija raznolikosti i uzivanje vo muzikava samo da e kvalitet .: juhuuuuu
Слушам рок,џез,повремено блуз,кога сум во блуз моментите.Ретко ми се допаѓа нешто поп,ама може и тоа малку,ама ретро,новиве не ми паѓаат во уво некако.Класична кога активно учам,некако ме држи будна и сконцентрирана,а амбиентална во ноќите кога ме брка несоницата. Здраво јас сум Лилит и сум зависник од музика!
Слушам се што ќе ми пуштат, не пребирам баш музика (освен тежок турбо-фолк ), ама кога збораме за омилен тип - тука би ги издвоила метал, хард рок, рок.
Скоро се... хеви метал со урлање и транс-само тоа не поднесувам. И турбо фолк исто. Сакам инди и се друго Освен некој ептен комерцијален поп.
Рок, хард рок, алтернатив, метал малце, транс само на журки панк рок и тоа ! МРАЗАМ турбофолк ! друго речиси се можам да поднесам ако сум приморана. Liknin Park ,System of a down ,Three Days Grace, Evanescence, Green Day,Rollins band , Nickelback,Muse , Breaking Benjamin, Him itn itn itn....
метал, рок, малку панк (зависи што), сакам џез и по нешто алтернатива...и понекогаш класична музика или некоја убава мешавина...се изненадив колку добри преработки има и тоа во рок верзии...изгледа омекнувам hock:
Slusam razlicni stilovi na muzika.Od Pop gi slusam Madonna,Michael Jackson isto taka sakam i rok baladi najveke od Bon Jovi,slusam i Rnb gi obozavam Beyonce,Shakira potoa ja slusam i Christina Aguilera,Melanie Fiona,Gwen;Stefani.Od ex Yu gi slusam:Bjelo dugme,Crvena jabuka...Dino Merlin od nasive Tose,Vlado Janevski,Area...
Па обично Hip-Hop,R`n`B,Pop,техно понекогаш и pop-rock зависи од тоа како сум расположена,а добра рок балада би ти ја препорачала Metallica - Nothing Else Matters