Па дефинитивно РАП и Хип-Хоп. Незнам за вас другите ама ... Инаку не слушам македонски рап. Се слуша Еминем !!(мене тоа ми се допаѓа и неможам да го оттргнам од мојата глава. постојано слушам негова музика... ) поздрав
^ Дај некое добро песниче. И ти Баге, и ти. Туку, јас слушам рок, ама рок од 80 па можеби и 70-90. Ко што кажа Сеси, G'n'R, Riblja Corba, Crvena Jabuka, Azra, Metallica, Bjelo Dugme па и Parni Valjak. Посебно овие Балканскиве, ах, кои хитови ми се! Лажеш злато, лажеш душо, лааажеш вјештице!
Слушам најчесто балади,латино,реге,ретро,рок а и турбо фолк овие што се хитчиња да не биде ептен шабанско.
Jas sakam se najrazlichno *Site pesni na Eminem definitivno osven Love the Way you lie ( losha pesna ) ... *Guns n' Roses ... *SkaZi... *Elitni odredi... *Matchbook romance.... *Bon Jovi... *Ribija Corba .. *Beyonce ...
Слушам секаков вид на музика. Но омилен тип на музика ми е рок-музиката. Инаку обожавам да слушам и Р'Н'Б,соул,хип-хоп,понекогаш знам и нешто македонско забавно да слушнам.Турбо фолк во последно време воопшто не слушам. Уживам во старите рок-балди... Најдобра музика дефинитивно.
Амбиентална, ориентална, рок, реге, класична, џез, соул, француска музика, староградска, dubstep.. Не, не ми се омилени типови на музика. Слушам од овие по малку, и можеби и од уште нешто ако сум испуштила. Секогаш имам потреба од тоа да слушам различни нешта.
Рок, метал, блуз, реге, ска, панк, џез, амбиентална, стар поп.. И некои поединечни бендови од други жанрови