Нај офф нас светов ќе бидам ама изгледа сите малку по малку сме ги заборавиле, стриот и добар Jazz, Soul, Blues& Funk. Што се чудам па јас вие имате отоврено тема за кеснија пајчин и за биберон, е не ќе се замрате да слушнет песна од James brown или Frenk Sinatra. Ма ајде и јас глупава. И да една од омилените им е Jazz. Од помодерниве поп и R&B
поп,дабстеп,хардкор техно (мислам дека така може да се класифицира),нешто од реге,рок,хип хоп .. и така,скоро се
Рок ми е омилен тип музика.Ги обожавам премногу рок баладите,исто така и метал музиката ми се допаѓа.Единствено шо не поднесувам е хип-хоп и рап музиката,ми се гади од неа.
http://www.youtube.com/watch?v=aYMjDAHEkV8 Ja сум џоа Ристо, разбираш. Прво треба да се почне со транс, па тек после да премине на Jungle и Drum 'N Bass, за да у даден моменат да може да измеша со прогресив house. „Сите вие се вадете на амбиент brake bit, а на никој не му е јасно оти dark ambient и electro tehno не оде уопште со трип хоп и спит гараж, разбираш!“
Јас, да ви кажам право, слушам, да не речам, ама ќе речам. Скоро се. Ама буквално скоро се. Кога слушам музика на слушалки, ми се менуваат, од црно на бело.. Прво ќе почне да ми пее Џогани, па Цвија, Елитни Одреди, па Бјело Дугме, па Цеца, па Еминем, па Бруно, па Џеј Џеј, па ДНК, па Марович, па Зен, па Раста, па Пусиќет, па Слаткар, па Аца Лукас, Сако, Мако, Пако, Дадо, Радо... Ма се и сешто.
PUNK-ROCK па што знам ја сакам оваа музика а особено ги обожавам и нај голем фан ми се Green Day.. едноставно го обожавам Били Џо Армстронг
House,minimal,не толку хард техно. Поп и рап исто. Балади да,исто така. Слушам YU исто така. Едина музика што неможам да ја поднесам е металот,тежок рок и турбофолкот. Ау,овоа последното кога имам запек си го пуштам.
Се што има добар ритам за движење. Се што има добар текст. Текстот ми е многу важен. И се што не е склоно кон оглувување.