реал мадрид... кралскиот нужник... нема потреба од дополнителни објаснувања, не планирам да си создавам стомачни тегоби. милан... реално, овие се сега греота да ги мразиш... ама ги замразив од мала и таква личност сум што ќе и останам верна на традицијата. И плус, лажам дека се греота. ман. јуринајтед... овие се како чуми... баерн минхен го замразив пред три години, порано ми беа ок. вардар миленичето на цела мочана држава шест децении форсирано. Нека цркнат од мака и нека си го избришат задникот со милионите вложени во себе (во ништо ) гледајќи како РАБОТНИЧКИ игра плеј-оф за високо европско натпреварување. Може и ќе научат нешто од гледање, ама чисто се сомневам дека се способни и за тоа. И оние партизан и ѕвезда ги мразам поради нивните навивачи во Македонија, инаку не се замарам.
Кое јако натпреварување, квалификации за ЛШ игра Вардар и нишо не праи таму. Работнички е барем на чекор за влез во Лига Европа, без маркетинг, без форсирање, без фрлање пари во ветер... И веќе сме оф топик. Темата е омразен клуб, не да му бидеш ти адвокат на Вардар.
a ne obrzlozi zosto gi mrazis Vardar? Ne sum od Skopje nitu navivam za Vardar,onaka kazi,koga nekoj mrazis zosto
Барсааа.. никогаш не сум ги сакала како тим,со кој и да играле секогаш сум навивала за нивниот противник,а причината
Реал Мадрид- само ради Роналдо, е тој човек не можам да го поднесам, Манчестер Сити, сите македонски тимови- во глобала ради тоа што не ги бива а и ради навивачите највеќе.
Еи, а мене па ми се виде дека имам подолг и посодржаен пост од твојот прв на темава. Така де, го мразам од милион и една причина и фино ми е да ви го мразам миленичето.