Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Онлајн производи (искуства и критики)

Дискусија во 'Мода и стил' започната од Artemission, 12 декември 2013.

1. Artemission

Artemission Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    2.031
    Допаѓања:
    15.672
    Сега ги прегледував мејловите што ги имам добиено и немам Estimated Delivery :?:
    Колку што ме служи меморијата не ни сретнав такво нешто во целиот процес така да можно е да е нешто ново и сеуште не им е средено ко што треба и ставено во функција.
    Ако мислиш дека има потреба пиши им меил директно, ма да јас сметам дека нема потреба од грижи.
    :)

И конечно пристигнаа RealTechniques четките од iHerb, една од подобрите инвестиции што сум ги направила во последно време. Пакувањето е преубаво, а четките се многу поголеми отколку што изгледаат на слика. За квалитетот не би да пишувам има и повеќе од доволно мислења на интернет.
    Ги порачав на 17.06 и после точно 30 дена (односно вчера) ми пристигнаа. Вредеше чекањето.

Прикачени фајлови:

На bumbi, Mimi123, rainlover и 4 други им се допаѓа ова.
  2. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.797
    Допаѓања:
    100.519
    Artemission таа е цената ,околу 30 долари?
    Ќерка ми ме напнува за четки ама ова некако ми е премногу.Каков е квалитетот?

3. bubac

bubac Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2013
    Пораки:
    884
    Допаѓања:
    1.867
    Луничка, и јас мислам дека се скапи четкиве, да се над 10/12 парчиња, да, ама за вака малку четки не ги нарачувам засега барем
    Поефтина варианта ми се овие веќе ги нарачав, па кога ќе стигнат се надевам ќе ги пофалам и нив ;) www.aliexpress.com/item/Luxury-14-piece ... 85783.html

А во врска со шипингот на и херб што селектирате вие ?

Прикачени фајлови:

• Capture.PNG
      Capture.PNG
      Големина на фајлот:
      21,7 KB
      Прегледи:
      515
    На lunicka му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Sexybaby86

Sexybaby86 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 март 2012
    Пораки:
    4.997
    Допаѓања:
    96.215
    Таа е цената Луничка, со таа разлика што овие Real Techniques четки не се споредуваат со обичните кинески од Алиекспрес. Има тон рецензии за четкиве на Youtube и на нет општо, нема кој не е задоволен, премеки се, врвен квалитет и ни едно влакно им нема паднато. Ги имам и јас и презадоволна сум, не се споредуваат со ниедни други (а имам еден куп дома, така што знам што зборувам, верувај ми :D ).

Јас ги земав за 24 или 25 долари сосе шипинг, сега ги поскапеле малку, ама во секој случај со Real Techniques добиваш квалитет. Сега, нели, зависи кој што бара, ако на некој не му се потребни толку профи четки, може и да помине со некои поевтини. Се наоѓаат и поевтини добри, само треба убаво да се разгледа :) И да знаеш, на првата нарачка на iHerb имаш попуст од 5 долари, така што тебе би те фатиле 28 долари заедно со шипингот (кој чини 4 долари) :)

На ketisk, simoncelicius, lunicka и 2 други им се допаѓа ова.
  5. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.797
    Допаѓања:
    100.519
    Да, уште да се научам да нарачувам!Треба да има некој проширен курс за тоа.
    Иако маж ми вели подобро да си останам проста :D .

6. Sexybaby86

Sexybaby86 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 март 2012
    Пораки:
    4.997
    Допаѓања:
    96.215
    Не е толку комплицирано како што ти изгледа :D Треба само да направиш профил со твоите лични податоци и да внесеш број на картичка и тоа е тоа, после можеш да нарачуваш. Нека ти помогне некое од децата, англиски сигурно знаат, па верувам дека лесно ќе се снајдете. Имаше некаде поназад во темава Artemission објаснето детално што и како :)

На simoncelicius и lunicka им се допаѓа ова.
  7. Artemission

Artemission Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    2.031
    Допаѓања:
    15.672
    Да, со тоа што за првата порачка под 40$ има 5$ попуст ама бидејќи испораката е 4$ пак ќе му дојде горе долу исто. Да бидам искрена не сум ги пробала сеуште, вчера ги добив и уште не сум ги исчепкала саглам и испрала ама станува збор за професионален сет и толку многу се фалени на интернет така да воопшто не се сомневам дека сум купила лош производ. Од сопственото искуство можам да кажам дека имам повеќе пари дадено на други четки кога сум ги купувала поединечно и пак не ми се погодиле така што споредбено мене сетов ми се виде поволен.

Ги имам и овие bubac што ги постираше (не сите, туку дел) и можам да кажам дека се солидни ама не се споредуваат со овие на RealTechniques, прво изработката, а после квалитетот на влакната.

На senza.parole и lunicka им се допаѓа ова.
  8. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.628
    Допаѓања:
    106.619
    Денес ми стигна четката за пудра од ибеј , презадоволна сум од квалитетот на влакната , ја земав 1,50 евро сега ќе видиме дали влакната ќе паѓаат или не

http://www.ebay.com/itm/131163273439?va ... 1439.l2649

9. Emilia.Attias

Emilia.Attias Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2013
    Пораки:
    909
    Допаѓања:
    575
    Сакав да прашам дали наочарите за сонце од брендот Aviator стигнуваат со брендот напишан на нив или без него? Го прашав продавачот, но сеуште не одговорил. :)

http://www.aliexpress.com/item/2014...pan-movement-leather-belt-free/709223911.html
    Колку што видов кај овие е напишан брендот, но е замаглен. Токму затоа и сакав да прашам дали некој има искуство за ваквите или било кој друг вид наочари за сонце на брендот Aviator? :)

10. Talita

Talita Популарен член

Се зачлени на:
    14 ноември 2011
    Пораки:
    942
    Допаѓања:
    1.396
    Еве денес поштарот што ми донесе :)
    http://www.aliexpress.com/item/925-Ster ... 21185.html
    http://www.aliexpress.com/item/Sterling ... 06629.html
    http://www.aliexpress.com/item/2014-New ... 23016.html
    А тој другиот прстен го имав претходно порачано, и бидејќи ми паднаа две камчиња му се пожалив на продавачот и ми испратил поклон уште еден исти . Така да многу е фин и постојано ви одговара на пораки http://www.aliexpress.com/store/502341. Чиста 10ка од мене :)

Прикачени фајлови:

На molikaMk му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Avenged

Avenged Популарен член

Се зачлени на:
    15 октомври 2013
    Пораки:
    677
    Допаѓања:
    1.595
    Порачав од aliexpress,и за 20 дена стигнаа...брзо,и многу сум задоволна..Лесни за носење,удобни :)

Прикачени фајлови:

• DSC_0156.jpg
      DSC_0156.jpg
      Големина на фајлот:
      212,6 KB
      Прегледи:
      1.533
    На Barbie20, elisabeta, pink13 и 5 други им се допаѓа ова.
  12. Mar4u

Mar4u Истакнат член

Се зачлени на:
    2 мај 2010
    Пораки:
    87
    Допаѓања:
    22
    Линκ од селеρот?

13. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.742
    Допаѓања:
    145.178
    Стигнаа за 2 недели, преку ХК, ќе ви ставам линк од селерот, бидејќи патиките веќе ги нема.
    За на есен, таман, платнени се, леки, меки, убаво легнуваат на ногата.
    40$.

http://www.aliexpress.com/store/1282048

Прикачени фајлови:

На Mimi123, Sky-butterfly, sadgirl21 и 2 други им се допаѓа ова.
  14. rainlover

rainlover Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    969
    Допаѓања:
    633
    Duffi и зошто стави линк, за да ни правеш лиги :!:

Многу ти се убави!

На duffi му/ѝ се допаѓа ова.
  15. sanja.burgundy

sanja.burgundy Популарен член

Се зачлени на:
    9 април 2013
    Пораки:
    974
    Допаѓања:
    9.167
    Одамна го меркав ланчево и ич не ми е гајле што е копија. Боите ми се преубави. Се мислев дали да го порачам од овој селер, затоа што имаше коментари дека кај некои стигнало оштетено, но ете - имав среќа :)

Повелете линк: http://www.aliexpress.com/item/Free...lace-Fashion-Jewelry-Gift-For/1384410865.html

Прикачени фајлови:

На mileystar, Mimi123, duffi и 6 други им се допаѓа ова.
  16. Kaley

Kaley Популарен член

Се зачлени на:
    2 јуни 2013
    Пораки:
    1.306
    Допаѓања:
    3.037
    Јас луѓе да ви се пофалам дека ми стигна телефонот од Али :D За сестра ми го порачав па ми беше страв да не не стигне, или да не го царинат па да дојде многу поскапо, но ете после 22 дена поштарот ми ја донесе пратката дома без никаква доплата. Го порачав за $ 73.45, и телефонов е преубав за тие пари, се си функционира :)
    Еве линк од кај што го нарачав http://www.aliexpress.com/item/MPAID-80 ... 77291.html но сега гледам дека го нема повеќе, па еве линк од селерот http://www.aliexpress.com/store/710854 :)

Прикачени фајлови:

• DSCN8093900000.JPG
      DSCN8093900000.JPG
      Големина на фајлот:
      160,3 KB
      Прегледи:
      955
    • DSCN809577777.JPG
      DSCN809577777.JPG
      Големина на фајлот:
      200,4 KB
      Прегледи:
      943
    • DSCN8097567.JPG
      DSCN8097567.JPG
      Големина на фајлот:
      191,6 KB
      Прегледи:
      942
    На Twinkles, Umbrella22, eliesaab и 12 други им се допаѓа ова.
  17. levely

levely Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    914
    Допаѓања:
    902
    Е ова да ми го кажуваа немаше да верувам, само читам телефон од али стигнал и оваква цела :o . Како и да е , добро е што ти стигнал телефонов без никаква доплата, со здравје да го користи сестра ти :*

18. Kaley

Kaley Популарен член

Се зачлени на:
    2 јуни 2013
    Пораки:
    1.306
    Допаѓања:
    3.037
    ^И јас бев малку скептична во врска со тоа дали ќе стигне, но се исплати ризикот :D ..Иначе фала многу, поубав да си купиш :*

19. Talita

Talita Популарен член

Се зачлени на:
    14 ноември 2011
    Пораки:
    942
    Допаѓања:
    1.396
    :inlove: :inlove:
    Завиткано беше во 234567890 кеси да не се оштети.Прекрасно е ^_^

Прикачени фајлови:

• Capture.JPG
      Capture.JPG
      Големина на фајлот:
      68,9 KB
      Прегледи:
      487
    На eliesaab, sweet-cherry, magic.girl и 4 други им се допаѓа ова.
  20. n.n.123

n.n.123 Активен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2014
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    3
    Има ли некој порачувано од http://mk-mk.facebook.com/pages/%D0%94% ... 2696631431
    т.е дик арт фото подароци ? Зошто планирам нешто да порачам т.е навлаки за перници и незнам дали за сигурно ке стигнат и дали точно како што сакам ке ги направат ... им пишав е-маил на нив ама не добивам одговор па ако некоја знае нека ми одговори :)