Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Онлајн производи (искуства и критики)

Дискусија во 'Мода и стил' започната од Artemission, 12 декември 2013.

1. macka91

macka91 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 ноември 2013
    Пораки:
    4.114
    Допаѓања:
    72.767
    Фала :D.Иначе М е фустанчето.

2. sanja.burgundy

sanja.burgundy Популарен член

Се зачлени на:
    9 април 2013
    Пораки:
    974
    Допаѓања:
    9.167
    Многу е убав фустанот! Порачувајте, уште 4 дена е на попуст :D Кога ќе стигне - и јас ќе ставам слика ;)

На bubac, mia993, koritsaki и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. mia993

mia993 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2014
    Пораки:
    170
    Допаѓања:
    140
    супер е фустанчето мачка (y) ќеси го порачамм јас уште одмаа :lol: :l:

4. macka91

macka91 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 ноември 2013
    Пораки:
    4.114
    Допаѓања:
    72.767
    Мило ми е што ви се допаѓа :l: :*

5. Avenged

Avenged Популарен член

Се зачлени на:
    15 октомври 2013
    Пораки:
    677
    Допаѓања:
    1.594
    stignaa konecno posle eden mesec :)
    IMG_20141122_164125.jpg

На RockNroLLGirL, Annabel Lee, LittleChili и 14 други им се допаѓа ова.
  6. macka91

macka91 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 ноември 2013
    Пораки:
    4.114
    Допаѓања:
    72.767
    Преубави се. Со здравје да си ги носиш :D

На Avenged му/ѝ се допаѓа ова.
  7. lovemme

lovemme Форумски идол

Се зачлени на:
    1 октомври 2013
    Пораки:
    2.977
    Допаѓања:
    81.970
    DSC_0849.jpg DSC_0835.jpg DSC_0849.jpg DSC_0835.jpg DSC_0836.jpg
    Чизмите денес стигнаа 460 ден од buyincoins, ланчето со топчиња бели од
    buyincoins и продавачот таа бразелетната со бели топчиња и со панделка како поклонче ми ја пуштил , марамите и двете сатчиња од aliexspres.нешто е старо нешто ново. Се што имам нарачано ми има стигнато и сум задоволна.

Прикачени фајлови:

• DSC_0845.jpg
      DSC_0845.jpg
      Големина на фајлот:
      397,3 KB
      Прегледи:
      118
    На Divinebutterfly, gothchick, koritsaki и 4 други им се допаѓа ова.
  8. thinkerbell

thinkerbell Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    1.996
    Допаѓања:
    11.672
    Една работа ќе кажам, облека никогаш повеќе.
    Го нарачав овој фустан
    http://www.ebay.com/itm/281455324149?_trksid=p2060778.m1438.l2649&var=580493526551&ssPageName=STRK:MEBIDX:IT
    а го добив ова чудо
    10805098_10205480572440824_1789323626_n.jpg

Пропорциите не се соодветни, задникот ми е целосно откриен, ни на хеланки не може да се носи, струкот е широк како да сум влегла во вреќа. Единственото нешто погодено е бојата. Материјалот не е воопшто ист, ова е некој третокласен памук добар за бришење паркет.
    А цел месец го чекав.
    Му пишав на селерот дека ова е за срамење, и си ги сакам парите назад, а јас ќе му го испратам овој „фустан“ назад. Ми врати скоро 70% од парите и ми рече да го задржам фустанот. Ете го стои во ќеса, кај работничките алишта во подрум.

На crazylady, anuskaNESTLE, mims-89 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.584
    Допаѓања:
    106.380

Тоа е , некогаш доаѓаат баш како што е и на сликата некогаш не , јас така пред неколку месеца порачав едно фустанче и баш ми стигна како што и беше опишано ама кратко ко што велиш , се откриено од позади :D требало сите пари да ти ги врати , а не 70% :| зашто ти не си крива тие знаеле сигурно каков фустан ти праќаат а каков е на сликата..а за праќање назад немој да си им го враќала повеќе пари ќе дадеш во пошта него ли што чини `фустанов`

10. thinkerbell

thinkerbell Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    1.996
    Допаѓања:
    11.672
    ^ Многу се испокарав со селерот, му реков дека ова е повеќе како блуза, имаше предупредување дека бојата можеби нема да биде иста, но види мајката, бојата е единственото нешто што е исто. Му кажав дека добива негативен фидбек во секој случај, затоа што ова едноставно е лажење. Производот кој јас го добив и производот кој тој го продава се дијаметрално различни.
    Мислев дека нема воопшто да ми врати пари, но 5 минути откако му пишав ми стигна меил дека парите се рефундирани.
    Никогаш повеќе!

На koritsaki му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Sky-butterfly

Sky-butterfly Форумски идол

Се зачлени на:
    22 декември 2013
    Пораки:
    3.398
    Допаѓања:
    60.834
    И јас мислам дека облеката посебно не треба да се порачува.
    Па види 20 долари и не се малку за такво нешто да ти прати, а за тие пари што ние обично се залажуваме и ги даваме, ист квалитет, односно и подобар може да најдеме некое парче облека и тука, по нашиве продавници, има и толку попусти и може да се најде секогаш нешто подобро отколку нешто на Али, каде ем чекаш, ем порачуваш наслепо, ем на крај ти стигне нешто шкарт.

И тоа демек да порачаме нешто од некоја брендирана колекција, па знаеме дека тоа не е оригинал, може да најдеме некоја копија која е најблиску до оригиналот и тоа ако имаш среќа.
    Ама ако немам пари за оригинал, па не треба ми ни копија, ќе купам нешто друго, не мора да биде копија на некое извикано парче.

И јас сум се залажувала така, видиш на сликата, па ајде те понесе љубопитност да порачаш и се зезнеш на крај и мислам дека ја научив лекцијата.
    Не зборувам за другите сајтови, туку конкретно за Кинезите од Али и Ибеј. Од нив можам да порачам само така некои пластични или делови за техника или слично, мада и тоа прашањето ми е дали ќе порачувам нешто. Тоа е сепак само моето мислење и искуство. :)

На thinkerbell, koritsaki, Sfera и 2 други им се допаѓа ова.
  12. Kom.pot

Kom.pot Популарен член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    466
    Допаѓања:
    1.815
    И јас сакам да го нарачам чешелот од оваа страна но ми излегува следното-
    Thanks for shopping with LookFantastic Group.
    One or more of your items is now ready to dispatch, however there has been a problem processing the payment for your order 461....
    Please log in to your account to check your current payment details and make any necessary amendments before re-submitting this information. Alternatively you can contact our customer services team and we will be happy to help.

Плаќам со маестро картичка, ја има наведено во можностите за плаќање.Често порачуваш од странава? Сигурна е ?

13. jb82

jb82 Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2010
    Пораки:
    228
    Допаѓања:
    299

Може малку опис во однос на бројот, квалитетот а и секако линк од селерот.

Благодарам :*

14. koritsaki

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.584
    Допаѓања:
    106.380

Хм јас со мојава картичка не сум имала проблем досега инаку порачувам со виза картичка. Од сајтов имам двапати порачано и се ми има стигнато во рок околу две недели , последно порачав маска за коса макадамија. Пробај повторно подоцна ако не :)

15. Mimi123

Mimi123 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    1.015
    Допаѓања:
    1.186
    Ако имате инстаграм има неколку профили што објавуваат што порачувале и рецензии за истите и линк од каде е порачано.. Конкретно за облека јас порачувам нешто убаво што ќе ми фати око за 10 12 $. За 20 + не би ризикувала кога можам со тие пари да си купам од тука и видено и пробано.

16. slimsblue

slimsblue Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јуни 2014
    Пораки:
    158
    Допаѓања:
    102

mimi дај кажи ги кој се тие профили да ги ѕирнеме :lol:

На Elena69221 и koritsaki им се допаѓа ова.
  17. Mimi123

Mimi123 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    1.015
    Допаѓања:
    1.186
    ^ Aliexpressaddict - и блог aliexpressaddict.blogspot.it
    Aliexpress_Gal
    Aliexpress_fotoreal
    Aliexpress_fotosreales
    Еве овие што ги открив, има и повеќе само пишете во Search Aliexpress ќе ви излезат или профили или хаштаг.

На koritsaki и Elena69221 им се допаѓа ова.
  18. Elena69221

Elena69221 Популарен член

Се зачлени на:
    8 август 2011
    Пораки:
    2.352
    Допаѓања:
    3.519
  19. kolovoz

kolovoz Популарен член

Се зачлени на:
    9 мај 2011
    Пораки:
    1.666
    Допаѓања:
    6.223
    ако сеуште не ти е порачан чешелот да знаеш дека се продава и во Скопје 500ден е.

Е сега за да не ми го избришат мислењето, односно за да не правам бесплатна реклама нема да ја споменувам продавницата во капиштец. @koritsaki, знам дека те итерсираше што има во неа, исто и мене, па бев вчера. Претпоставувам дека и останатите кои нарачуваат продукти на Macadamia on-line ќе ги интерсира, па затоа ќе пишам овде. Значи има само една сталажа со производите на Macadamia, не е многу, ама е доволно. Мене пред се ми беше важно дали се оригинал. Значи пакетчето е исто како она кое го имам дома а и цените се доста слични. ПР. маската, најголемото пакетче е 1200ден, маслото најмалото пакетче е 220ден, чешелот е 500, шампоните мислам дека беа 650 исл. Значи отприлика најважните односно најпродаваните продукти ги има. Квалитетот е тој (пробано и споредено) си ја купив маската.
    Освен производите на Macadamia ги има лаковите на china glaze 290 ден е сега морам да признаам дека малку ми се видоа постарички зошто имаа фатено ко жолто одозгора, и слабо стојат со бои. Ама дечкото кој работи таму ми кажа дека во декември ќе имале нова роба па може ќе имале нови работи. Во едно самиот тој си кажува кои работи му се од Кина што навистина ме изненади. За оние кој прават нокти има многу голем избор на сваштарии и дуќанот е повеќе како што гледам наменет за нив.

На ivancekitty, Kom.pot, anuskaNESTLE и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. koritsaki

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.584
    Допаѓања:
    106.380

Ти благодарам што ме извести, јас најмалото пакување маска 100 мл го имам земено со мал попуст 11 евра а без попуст е 13 евра од таа страната што ја пишав. Големото пакување од 1 литро кошта 75 евра што е премногу. Инаку им пакување и од 259 и 500 мл. А маслото 30 мл мислам 20 евра е.Кога ке дојдам во ск ке отидам до продавницата