Чизмите денес стигнаа 460 ден од buyincoins, ланчето со топчиња бели од buyincoins и продавачот таа бразелетната со бели топчиња и со панделка како поклонче ми ја пуштил , марамите и двете сатчиња од aliexspres.нешто е старо нешто ново. Се што имам нарачано ми има стигнато и сум задоволна.
Една работа ќе кажам, облека никогаш повеќе. Го нарачав овој фустан http://www.ebay.com/itm/281455324149?_trksid=p2060778.m1438.l2649&var=580493526551&ssPageName=STRK:MEBIDX:IT а го добив ова чудо Пропорциите не се соодветни, задникот ми е целосно откриен, ни на хеланки не може да се носи, струкот е широк како да сум влегла во вреќа. Единственото нешто погодено е бојата. Материјалот не е воопшто ист, ова е некој третокласен памук добар за бришење паркет. А цел месец го чекав. Му пишав на селерот дека ова е за срамење, и си ги сакам парите назад, а јас ќе му го испратам овој „фустан“ назад. Ми врати скоро 70% од парите и ми рече да го задржам фустанот. Ете го стои во ќеса, кај работничките алишта во подрум.
Тоа е , некогаш доаѓаат баш како што е и на сликата некогаш не , јас така пред неколку месеца порачав едно фустанче и баш ми стигна како што и беше опишано ама кратко ко што велиш , се откриено од позади требало сите пари да ти ги врати , а не 70% зашто ти не си крива тие знаеле сигурно каков фустан ти праќаат а каков е на сликата..а за праќање назад немој да си им го враќала повеќе пари ќе дадеш во пошта него ли што чини `фустанов`
^ Многу се испокарав со селерот, му реков дека ова е повеќе како блуза, имаше предупредување дека бојата можеби нема да биде иста, но види мајката, бојата е единственото нешто што е исто. Му кажав дека добива негативен фидбек во секој случај, затоа што ова едноставно е лажење. Производот кој јас го добив и производот кој тој го продава се дијаметрално различни. Мислев дека нема воопшто да ми врати пари, но 5 минути откако му пишав ми стигна меил дека парите се рефундирани. Никогаш повеќе!
И јас мислам дека облеката посебно не треба да се порачува. Па види 20 долари и не се малку за такво нешто да ти прати, а за тие пари што ние обично се залажуваме и ги даваме, ист квалитет, односно и подобар може да најдеме некое парче облека и тука, по нашиве продавници, има и толку попусти и може да се најде секогаш нешто подобро отколку нешто на Али, каде ем чекаш, ем порачуваш наслепо, ем на крај ти стигне нешто шкарт. И тоа демек да порачаме нешто од некоја брендирана колекција, па знаеме дека тоа не е оригинал, може да најдеме некоја копија која е најблиску до оригиналот и тоа ако имаш среќа. Ама ако немам пари за оригинал, па не треба ми ни копија, ќе купам нешто друго, не мора да биде копија на некое извикано парче. И јас сум се залажувала така, видиш на сликата, па ајде те понесе љубопитност да порачаш и се зезнеш на крај и мислам дека ја научив лекцијата. Не зборувам за другите сајтови, туку конкретно за Кинезите од Али и Ибеј. Од нив можам да порачам само така некои пластични или делови за техника или слично, мада и тоа прашањето ми е дали ќе порачувам нешто. Тоа е сепак само моето мислење и искуство.
И јас сакам да го нарачам чешелот од оваа страна но ми излегува следното- Thanks for shopping with LookFantastic Group. One or more of your items is now ready to dispatch, however there has been a problem processing the payment for your order 461.... Please log in to your account to check your current payment details and make any necessary amendments before re-submitting this information. Alternatively you can contact our customer services team and we will be happy to help. Плаќам со маестро картичка, ја има наведено во можностите за плаќање.Често порачуваш од странава? Сигурна е ?
Хм јас со мојава картичка не сум имала проблем досега инаку порачувам со виза картичка. Од сајтов имам двапати порачано и се ми има стигнато во рок околу две недели , последно порачав маска за коса макадамија. Пробај повторно подоцна ако не
Ако имате инстаграм има неколку профили што објавуваат што порачувале и рецензии за истите и линк од каде е порачано.. Конкретно за облека јас порачувам нешто убаво што ќе ми фати око за 10 12 $. За 20 + не би ризикувала кога можам со тие пари да си купам од тука и видено и пробано.
^ Aliexpressaddict - и блог aliexpressaddict.blogspot.it Aliexpress_Gal Aliexpress_fotoreal Aliexpress_fotosreales Еве овие што ги открив, има и повеќе само пишете во Search Aliexpress ќе ви излезат или профили или хаштаг.
ако сеуште не ти е порачан чешелот да знаеш дека се продава и во Скопје 500ден е. Е сега за да не ми го избришат мислењето, односно за да не правам бесплатна реклама нема да ја споменувам продавницата во капиштец. @koritsaki, знам дека те итерсираше што има во неа, исто и мене, па бев вчера. Претпоставувам дека и останатите кои нарачуваат продукти на Macadamia on-line ќе ги интерсира, па затоа ќе пишам овде. Значи има само една сталажа со производите на Macadamia, не е многу, ама е доволно. Мене пред се ми беше важно дали се оригинал. Значи пакетчето е исто како она кое го имам дома а и цените се доста слични. ПР. маската, најголемото пакетче е 1200ден, маслото најмалото пакетче е 220ден, чешелот е 500, шампоните мислам дека беа 650 исл. Значи отприлика најважните односно најпродаваните продукти ги има. Квалитетот е тој (пробано и споредено) си ја купив маската. Освен производите на Macadamia ги има лаковите на china glaze 290 ден е сега морам да признаам дека малку ми се видоа постарички зошто имаа фатено ко жолто одозгора, и слабо стојат со бои. Ама дечкото кој работи таму ми кажа дека во декември ќе имале нова роба па може ќе имале нови работи. Во едно самиот тој си кажува кои работи му се од Кина што навистина ме изненади. За оние кој прават нокти има многу голем избор на сваштарии и дуќанот е повеќе како што гледам наменет за нив.
Ти благодарам што ме извести, јас најмалото пакување маска 100 мл го имам земено со мал попуст 11 евра а без попуст е 13 евра од таа страната што ја пишав. Големото пакување од 1 литро кошта 75 евра што е премногу. Инаку им пакување и од 259 и 500 мл. А маслото 30 мл мислам 20 евра е.Кога ке дојдам во ск ке отидам до продавницата