Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Онлајн производи (искуства и критики)

Дискусија во 'Мода и стил' започната од Artemission, 12 декември 2013.

1. Kaley

Kaley Популарен член

Се зачлени на:
    2 јуни 2013
    Пораки:
    1.303
    Допаѓања:
    3.035
    Задоволна сум и убаво спакувани дојдоа не се оштетени никаде, само што се рамки за наочари сеуште им немам ставено стакленца. Иначе пластични се ама многу се убави, а и цената им е супер. Баш и другарка ми си порача и неа и се бендисаа^_^

Јас според ова се снајдов

Asian size: S M L XL
    US size: (XS)2, (S)4-6, (M)8-10, L 12-14,

Носам С/М и видов дека М одговара на С и си нарачав М и ми стаса точна кошулата скроз како за мене, само што во рацете ми е кратка :/
    Е сега според ова јас што се ориентирав на М би одговарало Л, но може да нарачаш ХЛ за секој случај, само што незнам што да ти речам ако си кај градите 97 ваму е 95цм има шанси да ти е тесна. А нема ХХЛ за порачување. Јас мислам најдобро да не ризикуваш, побарај ја кај друг селер.

На пример еве овде има ХХЛ за да си одбереш, само исконтактирај го селерот кој се мерките за ХХЛ зошто гледам во табелата нема напишано за таа големина. Ама овде цената е повисока, види побарај и ти, можда ќе успееш да е најдеш и кај друг.:?:

На male и Mrs.Bass им се допаѓа ова.
  2. lovemme

lovemme Форумски идол

Се зачлени на:
    1 октомври 2013
    Пораки:
    2.977
    Допаѓања:
    81.969
    Омилени
    Од buyincoins
    IMG_20150305_002703.jpg

На eloves, glittergirl, Anna-Banana и 8 други им се допаѓа ова.
  3. Sesil

Sesil Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    27 ноември 2014
    Пораки:
    6.976
    Допаѓања:
    134.993
    најдобро ти е да мереш блуза што веке ја имаш колку е широка, долга, ракавите колкави и се.

4. khaleesi1

khaleesi1 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 август 2013
    Пораки:
    105
    Допаѓања:
    52

Имаш и репутација на селерот, а подолу имаш и слики од купачите што ми личат на реални. Не верувам дека е лажно. Мислам ќе ти стигнат. Само бројче да погодиш. Е сега квалтетот не можеш да знаеш...

5. Elena69221

Elena69221 Популарен член

Се зачлени на:
    8 август 2011
    Пораки:
    2.352
    Допаѓања:
    3.519
    Имам исти, ама премногу ми се големи. Воопшто не ми се допаѓа како ми стојат :(

6. lovemme

lovemme Форумски идол

Се зачлени на:
    1 октомври 2013
    Пораки:
    2.977
    Допаѓања:
    81.969
    ^_^

Мене баш ми стојат пошо имам издолжена фаца.
    Баш се модерни и слатки ги обожавам

На Elena69221 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. lovemme

lovemme Форумски идол

Се зачлени на:
    1 октомври 2013
    Пораки:
    2.977
    Допаѓања:
    81.969
    Женски ја меркам палетава одамна денес се решив да ја купам ама некако не ми се даваат 1000 ден за поштарина, па се мислам дали да си порачам сама mua козметика или од nyx да земам
    дали некој од вас ја порачал оваа палета и како сте задоволни http://www.cherryculture.com/cosmet...mokey-shadow-collection-/18336&cat=263&page=2 ?

8. Artemission

Artemission Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    2.031
    Допаѓања:
    15.672
    Немам пробано сенки на NYX ама што имам читано и гледано рецензии на YouTube не се ништо посебно, особено тие големите палети. За оваа конкретно не знам, ама во случај да се решиш да ја земеш имаш попуст од 40% на нарачката и ти се исплати повеќе да земеш неколку работи од страната заради доставата отколку само една.

Cherry Culture.png

Што се однесува до MUA не знам како се со квалитетот на сенките ама се 100% сигурни за достава. Јас би ти препорачала сенки од Makeup Revolution, одлични се и имаат многу голем избор. Овде доставата е малку поскапа, 7 фунти мислам дека беше, ама затоа па секаде ги фалат и лично можам да ти потврдам дека сенките што ги имам пробано и други некои производи се супер.

На glittergirl и lovemme им се допаѓа ова.
  9. lovemme

lovemme Форумски идол

Се зачлени на:
    1 октомври 2013
    Пораки:
    2.977
    Допаѓања:
    81.969
    фала ти многу... дури сега со денови ќе размислувам од каде да земам.:inlove:

10. Chokoholic25

Chokoholic25 Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2014
    Пораки:
    243
    Допаѓања:
    1.515
    На SimonaTino, bubic.k, Oneo и 7 други им се допаѓа ова.
  11. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.581
    Допаѓања:
    106.353

Зашто 1000 ден? Ја имаш и овде јас од ибеј порачувам козметика на NYX

А од каде порачувате козметика на МУА? Јас ги меркам овие luxe velvet na MUA , но на ибеј 12 евра некако не ми се даваат се мислам дека можам и поевтино да ги најдам

На lovemme му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Artemission

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    2.031
    Допаѓања:
    15.672
    @koritsaki од Cherry Culture се исплаќа повеќе да нарачаш доколку сакаш да земеш повеќе производи наеднаш. Доставата не е 1000 денари сигурно за само една палета, ама ако нарачаш повеќе и потешки работи може да фати и толку. Јас еднаш ги споредував и цените со Александар Козметик (имам читано на форумов дека многу и од таму порачуваат NYX козметика) и ми испадна 10-20% поевтино да си ги нарачам сама без посредници и така направив. Особено е исплатливо кога имаат попусти како сега АМА сепак напоменувам, исплатливо е само ако се направи поголема нарачка (неколку работи), а за ситници и јас земам од eBay.

Што се однесува до MUA може да се нарача директно од нивната официјална страна. Доставата ако не се лажам мислам дека беше околу 4 фунти до Македонија.

На lovemme и koritsaki им се допаѓа ова.
  13. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.581
    Допаѓања:
    106.353
    Денес ми стигна и карминчето Vamp it up на Wetnwild
    исто како и првото , мат , со еден слој се добива посакуваната боја
    одма го пробав и некако сум си чудна со ваква темна боја на кармин :D можеби дека и прв пат користам толку темен :lol:

http://www.ebay.com/itm/22166852527...49&var=520521541309&ssPageName=STRK:MEBIDX:IT

На eloves, glittergirl, bubic.k и 2 други им се допаѓа ова.
  14. lovemme

lovemme Форумски идол

Се зачлени на:
    1 октомври 2013
    Пораки:
    2.977
    Допаѓања:
    81.969
    Девојки преку пошта кога ги подигнувате порачаните артикли ви имаат речено да платите царина 200 ден ?
    јас нарачав http://www.buyincoins.com/item/46616.html#.VQBLf_nF_Yg и денес ми викаат да платам 200 ден кога ги прашав зошто плаќам ми вика така од царина е кажано ...

15. Artemission

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    2.031
    Допаѓања:
    15.672
    Наплаќаат по 200 денари зошто пратката е отворена, но не е царинета.
    За секоја пратка што ќе ја отворат од царина го наплаќаат овој износ.

На lovemme му/ѝ се допаѓа ова.
  16. PinkGir123

PinkGir123 Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    1.125
    Допаѓања:
    759
    Девојкии дали некој нарачал од фустаните на херве легер они ги означуваат како хл , и дали се таков материјал како на сликите еластичен како мидер , дали вредат за парите ? Некој искуство да имал ?

17. M.laDy

M.laDy Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2010
    Пораки:
    905
    Допаѓања:
    798
  18. lovemme

lovemme Форумски идол

Се зачлени на:
    1 октомври 2013
    Пораки:
    2.977
    Допаѓања:
    81.969
    Значи преголемо е луѓе ова е 28 cm. Ми стигнаа и ситници четки,циркони ,фолии и тн
    за нокти тие не ги сликав.
    IMG_20150312_222809.jpg

На eloves, glittergirl, the.vampire.girl и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.187
    Допаѓања:
    156.706
    @lovemme Од каде ти е порачано чудово?
    Остави линкче.

На Rose96 и anakonda88 им се допаѓа ова.
  20. MamaYette

MamaYette Истакнат член

Се зачлени на:
    20 мај 2013
    Пораки:
    224
    Допаѓања:
    618
    Јас не би се осудила облека да порачам, овде дури не го пробам 5 пати нештото не го купувам, а не па на слепо така да порачам. Единствено ситници некои, бижутерија или маски за телефон.

Стигна денес една белегзија па да пишам затоа. :)
    Линк: http://www.aliexpress.com/item/Free...men-Bracelets-Bangles-Jewelry/1755060315.html

tumblr_nldhg8YCbe1u8t8ivo1_1280.jpg

На the.vampire.girl му/ѝ се допаѓа ова.