Притисни на Dispute, ќе одбереш дека не ти е стигнат производот и ќе ја внесеш неговата сума за да ти ги вратат парите.
каде би можела да нарачам од нет некоја белегзија со изгравирани иницијали на неа? Ако некој знае ве молам пишете
Women Lace Up Flower Embroidered Fashion Floral Sneakers Comfort Casual Shoes $11.04 Spoiler: Слика од ebay Нарачани на 16.07 стигнаа на 11.08. За неполн месец, па би рекла дека е прилично брзо. Квалитетот не е воопшто лош, па и неколку месеци само да ги носам нема да ми пречи. Мирис немаат никаков, удобни се ептен, лесни за носење. Women Charm Jewelry Sequined Star Tassel Collarbone Necklace Pendant chain $1.29 Spoiler: Слика од ebay Нарачано на 24.07, стигна на 11.08. Ептен е слатко ланчето, убаво запакувано дојде. За брзиот шипинг thumbs up има селерот. Women Ladies Sexy Loose Long Sleeve Tops Shirt Casual T-Shirt Fashion Blouse $5.99 Spoiler: Слика од ebay Нарачано на 24.07, стигна на 11.08. Не се врзани врвките горе, и не знам како да ги врзам Материјалот не е нешто посебно, али за тие пари ок е. Многу, ама многу убаво стои блузава. Ladies High Waist Skinny Bandage Lace Up Slim Legging Pencil Pants Trousers Cool $11.68 Spoiler: Слика од ebay Нарачано на 24.07, стигна на 11.08. Хеланкиве ми стигнаа неврзани, еден саат се мачев да ги составам И пак не се ко шо треба, и решив кога ќе решам да ги носам на мене да ги врзувам. Инаку супер си се, баш како што очекував.
Ако знае некој да ми каже од кои интернет страници сте порачале и колку пари е превозот,затоа што јас разглеувам и странски страници за онлајн шопиг,ако некој има искуство со тоа...
Vintage Tassel Women Shoulder Bags Colorful Strap Handbag Famous Brand Solid Women Flap Messenger Bags Bolsas Femininas http://s.aliexpress.com/byyABFZf (from AliExpress Android)
сакав да порачам од алиекспрес некои работи за 200 ден., но не можев, ми викаше дека немам доволно средства на сметката, на која имам 400 , знае некој што е проблемот?
Планирам да си порачам некои ситни работи од Али експрес.Нешто како декорација за мојата собаДали има некој искуства со таквите производи од Али експес? Ова значи 1.208 ден е, или?
Имаш таму пишува на маестрокард виза и уште една беше ама не ми текнува пишува на самото отвори некој линк и позаврти надоле ќе видиш како пишува
Да, само провери customer reviews, види си слики од него за да се осигураш дека е баш такво какво што сакаш
Edenklik.mk НИКОГАШ ПОВЕЌЕ! Ми испорачаа расипан соковник и потоа не ми одговараа на пораки за замена. Потоа ме блокнаа. Пишав и од друг профил и ме блокнаа и таму, срамота!
Pratija pogrrsna boja na proizvodot, plus ne raboti i na poracki ne odgovaraat Stramota NIKOGAS poveke...
Проверувај исто така и димензии, зошто сликите се во фотошоп правени. Често пати се мали димензии, па имај на ум да провериш.