Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Онлајн производи (искуства и критики)

Дискусија во 'Мода и стил' започната од Artemission, 12 декември 2013.

1. Summerbaby

Summerbaby Истакнат член

Се зачлени на:
    31 октомври 2020
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    1.789
    Дали имате нарачно од лиска и ви стигнал грешка производ. Многу им е чуден начинов на рекламција. Треба да го вратиш производот и да ти одобрат рекламција. Ама со оглед што ми е згрешена нарачката не сум сигурна во нив. Па дали има некој искуство ?

2. Tinka2304

Tinka2304 Активен член

Се зачлени на:
    23 април 2021
    Пораки:
    69
    Допаѓања:
    107
    Јас пред некое време нарачав боди и ми стигна како што го нарачав.

На Summerbaby му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Stea

Stea Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2019
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    1
    Никогаш, ама буквално во ниту еден случај не нарачувајте од страницата на Sport Reality. Ем што ми пратија погрешна нарачка ем јас испаднав виновна што ми пратиле погрешна величина од јакната(која е достапна на нивниот сајт, а ми пишуваат дека не можат да ми испратат, па побарав рефундација на средства)!!!
    Такво безобразие од страна на некој вработен кој треба љубезно да се однесува со клиентите одмана не сум сретнала!!!

4. Matea^_^

Matea^_^ Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јули 2020
    Пораки:
    339
    Допаѓања:
    603
    Искуства со MakStore MK?

На mal.ecka му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.160
    Допаѓања:
    49.322
    За некои продавници, ако не ви враќа некој овде, на Фб имате група се вика Ѕид за онлајн измами
    Влезе у групата, и имате лупа нели, искуцајте име на продавницата и ќе ви искочи ако некој прашал/пишал за нив.

На Matea^_^ му/ѝ се допаѓа ова.
  6. anggell

anggell Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2011
    Пораки:
    5.579
    Допаѓања:
    10.809
    Јас од неколку што порачувам се супер, најмногу порачувам од Нептун, Лени, Персин, од овие имам супер искуство, и ако има грешка заменуваат без проблем. И од други имам порачувано ама од овие најмногу.

7. Reina.Gitana

Reina.Gitana Популарен член

Се зачлени на:
    12 декември 2020
    Пораки:
    1.799
    Допаѓања:
    19.212
    Јас првпат нарачав од кај нив тренерки и дуксерка во петокот, еве вчера ми стигнаа. Материјалот многу ми се бендиса и на тренерките и на дуксерката и баш се исти како на сликите. Вака се коректни, јас сум задоволна.:)

На CareTee и Matea^_^ им се допаѓа ова.