Сакам на малата да и порачам обувки од aliexpress ама незнам како да и погодам број? Броевите се 3, 4, 5 итн мене ми треба 20
На фб има доста страни кои продаваат ,,оригинал'' тренерки,патики....Ако знае некој да ми ја каже страната од каде нарачуваат,бидејќи секој втор продава.
Имаш и на алиекспрес, само треба да најдеш под кое име се напишани. А тие најверојатно од ибеј нарачуваат, само треба посебна картица за таму.
Znam @Elence93 no sega nemozam da najdam nisto.Na ali imase dosta trenerki patiki nike,puma a sega nema nitu eden proizvod.Da ne ne prodavaat poveke ili...?Jas gledav za detski raboti sega prebarav se no nisto ne najdov.Da ne znae nekoj zosto poveke nema ,,brendirani" raboti na Ali..?
Од каде можам да нарачам e.l.f производи без шипинг? На нивната страна иако ми дадоа фри шипинг купон, на крајот сепак ми го пресметува. А на iherb треба да нарачам над одредена сума.
Дали некој има нарачувано од тука, гледам ги има спрејовите VS по 650 денари. https://www.facebook.com/LuxorOnlineShop/
Мене ми пишаа цитирам: "Само онлајн нарачки!" Ми се виде ко со сила да им ги вадиш зборовите. Велам ако сте од Ск ќе дојдам да го земам, ако сте од др.град кажете гледам дека е онлајн. и ми вели не сме од ск и толку ни дали сакате да нарачате ни ништо. Па им пишав дека не сум заинтересирана.
Девојки,сакам да порачам од интернет ама страната има бесплатна достава над 50 долари па сакам да порачам. Колку може да платам царина? Како е процедурата?
Има ли некој нарачувано од zappos.com Ми се свиднаа едни патичиња па дали некој има искуство со таа онлајн страна ?
Девојки дали некоја порачувала од страниците shein.com и romwe.com? Ме интересира како оди царината, кои пратки ги царинат и колку се плаќа?
@MayDiamonds јас имам порачувано и од двете страни , ама незнам како е за Мк , јас над 30 евра не платив поштарина и не ми царинеа ништо. Инаку луѓе , ми треба помош , пред 3 дена платив една јакна на ибеј , но досега гледам дека се уште не е испратена и го пишува ова ( 282233394429 ) We had to remove this listing from the site and you're not required to complete the transaction. If you've already sent payment, the sale should process as normal and you don't have anything to worry about. If you have any questions about delivery, please check tracking or contact your seller. If you run into any trouble along the way eBay is here to help. Please visit the Resolution Center to help resolve any problems you may encounter. работата е што не е испратено и како што разбрав не го користи продавачот веќе профилов на ибеј ама и не ми е јасно зашто досега не му го избришале ако е така , а не си стојат производите што ги продава
Знае ли некој што треба да се внесе тука? Знам дека billing address е адресата кај што стасуваат известувања ( и сл.) од банката, ама за конкреткниве полиња не ми е баш јасно.