Omilen sajt za online shopping: www.asos.com Sekogas ubav kvalitet i tocni golemini.. Da se redaktiram: ne se kineski, sreka. I gi isporacuvaat za max.14 dena
ќе може да ми кажеш како е со ,,шипингот" ... сум слушнала дека скапа им е поштарината... Па бидејќи си нарачувала те молам објасни ми како иде?
Јас сум најзадоволна од и беј. Ниски цени сосема реални и приступачни за сечиј фонд и вкус. Брза испорачка и надреални и ферски. Ако одредена работа не ми е по вкус или едноставно сум ја погрешила ја враќам. Ги враќаат и парите доколку не сакаш замена. Ако имаш одреден проблем до било што како испорачка веднаш контактираат преку пораки. Најтополо го препорачувам на сите и сметам дека грешки на овој сајт никогаш не се прават. Си ја знаат работата тоа е и најважното.
Само со се зачленив видов тега зборитЕ за онлајн продавници. Дали некоја има нарачувано од совршена на facebook имаат преубава понуда на Блузи , 3 Блузи за 699ден. Никогаш не сум порачувала онлајн има ли некоја искуство со оваа онлајн продавница? Еве линк. https://www.facebook.com/sovrshena.mk/?fref=ts
За облека не сум порачувала но имам порачувано ташни..И сум задоволна изгледаат исто како на сликата и за 2 раб дена стигаат до домашна адреса.. @Edna M
@Edna M Повеќе пати има порачувано облека од Совршена, како јас така и мои пријателки, и сме стварно задоволни. Квалитетно е,брзо е,исплатливо е
@Dgirlll па 100ден мислам беше, а можеби и за секој град да е различна цената..Сепак прашај ги нив за таа информација..
Нарачај само од официјалната страна, у последно време баш за Тимберленд излегоа многу сајтови од Панама, ако им провериш потекло ќе видиш илјада коментари кои викаат scam. Пример timberlandboutique, shoptimbermall итн.
Нарачав преку алиекспрес некој работи,ама веќе 40 дена поминаа абер нема...и тоа може 5 6 раб по 300 400 ден...А не зачував точно од кој производител нарачував...Дали може да се направи нешто?
Не може да немаш зачувано. Си имаш ордер лист и таму стојат нарачките кои ги имаш порачано. Види дали се следат. Ако ти е сомнително отвори спор. Сега има гужви, па ништо чудно да каснат поради тоа.
Еве вака ми излегува Е сеа за ова пишува дека е стасено во Мк а јас уште го немам добиено. А на некој производи и не пишува дека се следат...Кога отварам на нив ми дава поново да ги нарачам
@BarbaraMorii пишу му на продавачот. Овие тракинзи не се баш веродостојни. Прашај го дали тој може да провере. Ако не почекај уште некој ден, па отвори спор.
Сакам да нарачам киндл од Амазон, наместив адреса за испорака во Австрија кај моја другарка и 3 пати по ред пробувам да платам со кредитна картичка од Стопанска банка, прво ми стига потврда дека е во ред, а после ми пракаат меи дека картичката е одбиена и дека нарачката е откажана.Пари од картичката не се повлечени. Ве молам за помош.
Се забележува дека кај нас фалат повеќе онлајн продавници за облека и модни додатоци. И јас веќе 4та недела си ја чекам пратката. А баш фино им изгледаше сајтот на продавницата. Испорачувањето почна да личи на бинго. И сега повеќе се исплати да се купува во наша продавница, па ќе си прошетам по молови, и најсличното си го купувам. Најдов и македонска онлајн продавница на интернет, а многу ги има и на ФБ. И така си комбинирам. Нешто ефтино, нешто поскапо. Мора да се дотераме, нели ?