http://www.tripleclicks.com/17361470 Ова е страна нешто како алиекспрес, само што испораката е многу побрза а имаат и некои други производи плаќањето е преку пејпал кој сега многу лесно се отвара и кај нас ако нешто не ви е јасно како да нарачате пишете ми ќе ви објаснам детално
Здраво феминки.Дали некој досега имал нарачувано од Boohoo? За колку време стига на адреса? Некој искуство? Фала
Имам нарачано од Boohoo.Пратката стига за отприлика 2 недели, и shipping e €6.00, и задоволна сум од квалитетот на производите за тие цени.
На амазон неможе да се плаќа со наши картички, ми го блокираа профилот. Наместив адреса на испорака во Австрија кај пријателка и после обидот да ја платам нарачката ми го блокираа профилот.
ми излезе случајно на фб дали има некој порачувано нешто од оваа страна гледам има убави а ефтини работи..
Нема бесплатно, се плаќа. Си пишува на производот дополнително колку чини доставата. Сигурно ти била обична дебитна картичка, затоа. Инаку може да се плаќа со интернет картичка. Скоро порачував и ми стигна порачаното. Зависи. Досега што имав порачано ми стигна, само една пратка каснеше и веќе требаше да биде тука. Ми беше страв да не залута некаде и си ги побарав парите назад. Ми ги исплатија за неколку дена. Инаку царина се плаќа на производ чија вредност е над 40 евра.
Книгите што сакам да ги порачам пишува ако се повеќе од 28$ доставата е бесплатна. Најверојатно тоа важи и за Македонија пошто ми е одберено во опција или ?
Тогаш е бесплатно ако пишува така. Кога ќе кликнеш да ги купиш, десно под цената на производот обично го пишува износот на доставата, во тој случај би требало да пишува Shipping 0 $.
Your order qualifies for FREE Shipping! Select this option at checkout. Вака пишува. Најверојатно важи и за Македонија. Пред некој ден пишуваше дека има и само 1 книга ако порачаш free shipping ама истече тоа. Фала ти на одговорите.
Вака пишува ако не испорачува бесплатно или слично нешто: This item does not ship to ххххххх, Macedonia. Please check other sellers who may ship internationally.
Еднаш се случило татко ми да порача нешто што пишувало дека оди до Македонија , и потоа му стигнал меил дека неможе да се испорача до Македонија ама парите му ги вратиле. Ама тоа било поодамна најверојатно сега поправено е.
Девојки сакам да порачам од www.lookfantastic.com ама пишува дека не праќаат во Македонија. А до сега немаше проблем, подолу кај информациите пишува дека праќаат само кај мене е вака или?
Дечко ми се ми нарачува преку али-експрес и до сега сме немале никаков проблем... До сега има порачано за мене: кармин и чизми (чекам да ми пристигнат), кожни ракавици, часовник, превез за преку очите додека спиеме, четкички за заби Еднаш се случи да не му стигне пратката и парите му ги вратија