Јас сум порачувала 5 пати до сега од странава, за точно 2 недели стигаат пратките Многу попусти имаат периодов.
Да не знае некој на која страна можам да најдам добри патики со солидна цена Адидас,Најк- орегинал...Ако некој знае нека ме извести
Женски јас прв пат порачвам од ebay и не можам да се снајдам. Порачав три производи на 28 септември , двата се испратени, а нема тракинг број, а третиот не е, пишав порака на селерот, но не враќа или јас не знам кај да ги најдам пораките. Прашањето ми е дали да почекам или да ги откажам порачките? И пример кај можам да видам каде се пораките што сум ги пишала. Можда звучи глупо ама не можам да се снајдам.
Здраво, вакаа ме интересира дали има некој порачувано од Алибаба и да ми малку пообјасни со како пошто не разбирам буквално ништо инакуу јас веќе 3 години порачувам од Алиекспрес паа ништо не е исто со ова немаат допирни точки не можам да се снајдам а гледам има некои производи од Алиекс но на пола цена од Алиекс..
Има ли некој повеќе запознаен со купување од Ebay. Имам две прашања па ако некој знае како е 1. Дали производот ако не е на аукција т.е продавачот веќе има дадено цена, можам да се ценкам за истата ? Пример ако е 50 $ да му понудам 30$? На али баба ми е јасен принципот и дадената цена е таа, но бидејќи овде на Ebay се најчесто физички лица во прашањe, логично ми дојде да е ова изводливо со ценкањево. Дали тој воопшто може да си ја менува цената на истиот оглас т.е да ја намалува ? Ако неможе ме буни само како ќе го наплати тоа EBAY во случај лицето и да прифати и како ќе си земе провизија од зделката ? 2. Ако веќе прифати како ќе им се прикаже тоа на нашава царина дека производот е на пример платен 30$ Изводливо ли е најубаво огласувачот наново да го огласи производот за помала цена и така јас веднаш да кликам buy и да го земам нормално при договор со него. Бидејќи друг начин не гледам ако договориме на пример 30 $ како му платам ако таму стои веќе 50$ . Дали тој воопшто Ако некоја членка имала искуство нека ми пише. Благодарам
Многу касно, ама темава не ја отварам баш хаха Не можеш да се ценкаш за тие што се buy it now.. само кај аукциите можеш да наддаваш. А другите се фиксни цени
Здраво,нова сум на форумот.Сакам да прашам дали некој знае од каде може да се порача шаблон за обликување веѓи.Цел град го пребарав и нема никаде.