Zdravo devojki sakam da naracam od Wish no neznam kako? I koj e promo cod za mk Ako moze da se objasne
Jetko silver дали е вистинско сребро и како сте задоволни? Меркам прстенчиња ама страв ми е да не р'ѓосаат..
Ми отидоа две плати за Групер. Ама и не е баш за смеење работава, ова е болест онлајн нарачувањето. Без усул. Или Групер ќе згасне или мојата дебитна картичка. Мора некој да каже стоп.
Јас вчера прашав за Еликсир, мислејќи дека ќе чекам најмалку 3 дена, ама експресно ми ја донесоа пратката.
Еликсир се брзи, не сум прочитала, ама за 3 дена макс. Јас нарачувам. Од нашите онлајн страни, Лиска се најбавни.
Здраво девојки, да ми препорачате некоја страна каде што си порачувате гардероба, само еднаш имам порачувано од една фб страна и комплетот ми стигна буквално исти како на сликата но со многу глупав материјал и кога го облеков како во пиџами се осеќав. Конкретно ми треба за сако, панталони, кошулки, комплети, за канцелариска гардероба незнам како да ја кажам хаха. Но и вака обични работи. Не е битно само да е некоја добра страна што имате порачувано од неа.
Не знаев каде да го поставам прашањево, па се решив тука зошто и ова е еден вид онлајн шопинг. Дали во Македонија функционираат страни за second hand продажба на облека? Имам многу парчиња што се сеуште со етикети или само 1-2 пати облечени. Мислам од типот на Depop и слични.