Сеуште не е пристигната ... Ќе му пишувам порака , си имала искуство да не стигне ? Прв пат нарачувам , незнам.
Шопингот на невидено не ми бил баш позитивно искуство. Порачувам едно, ми стигнува друго. Ама тоа е. Ако нешто ептен ме прелаже на слика веднаш го порачувам. Ако не го порачам ме прогонува и не можам да спијам.
Дали има некој нарачано патики од shoes.online.mk. Сакам да нарачам ама незнам како стојат со квалитет
Сарита продажба многу ги фалат дека се коректни. А за creative.mk некња читав на фб една имаше пишено негативно искуство. Порачала две фустанчиња а и пратиле сосем други, ем поефтини биле, намерна грешка, ем нејќеле да и ги заменат.
За creative mk еден не напиша позитивно Sarita prodazba е ок исто ко на слики е и менува ако не ти е ок од Кочани е жената
@najjacha Lookfantastic вршат достава кај нас но не на сите брендови. Можеби си кликнала на бренд што не го доставуваат кај нас. Баш пред недела дена правев нарачка.
https://instagram.com/afroditakrigos?igshid=1rmjls3z39ak1 Afrodita krigos ги има и на фб. Девојчето одамна го знам , бутикот им постои повеќе од 20 години, поскапи се малце, ама имаат преубава облека.