Здраво девојки дали некоја може да ми каже како се следат пратки конкретно за страницата mimoreshop зборам
Прв пат порачувам така да искуство немам, инаку пишуваше дека вршат Достава и во Македонија и им е бесплатна Имаат многу ефтини работи, ташни, салони за 2-3 долари. Е сега имам број за следење на пратката само незнам каде треба да се внесе бројот за да се види до каде е
Не сум нарачувала, но сум била неколку пати во продавницата. Искрено едно е на слика, друго е во живо. Многу лоши материјали и делуваат старо. Се што пробав беше прекратко, претесно, едноставно изгледаше ефтино. Инаку достава им е 120 ден.
Дали може да ми препорачате други онлајн страни што може да се нарачува и да има убава цветна облека? Јас нарачувам од creative-bg и многу сум задоволна од тука, но ми требаат уште некои такви страни каде што има, за да имам повеќе избор. Таму нема нешто голем избор.
Имам купено неколку парчиња, во продавницата, не онлајн. Цените се ниски, одредени парчиња се примамливи, ама не е се добро. Си купив кошулка и искрено и пеглана е изгушвана, земав една тенка летна јакничка, џабе фрлени пари. Ама си купив и супер комбилизон и е го обожавам. Да не се разочараш, подобро пробај во продавницата, не се за онлајн да купуваш. @Sweetlove_0312 за цветна облека, побарај ги la boutique на фб и инстаграм. Имам неколку пати купено, задоволна сум. Сега се затворени и само онлајн продаваат.
Дали имате порачувано од MakStore Mk и од Тренерки Мк? Како сте задоволни? Дали материјалите се исти како на сликата ? Creative.mk еднаш се зафркнав и никогаш повеќе!Крајно безобразни,едно порачав а сосем друго ми стигна плус тоа партали невидени...Им пишувам за замена ми рекоа дека ќе треба јас да си платам достава и да ги вратам (парите неможе да ми бидат вратени) само замена.Ок,прифатив и ги пред да ги пратам истите работи отворив да видам со што да заменам,да изберам други и што ќе видам ме ставиле на блок...срамота! Значи кога ќе им пишеш за замена те ставаат на блок...немам коментар! Затоа имам страв да порачувам било што,ги гледам Mak Store Mk и Тренерки Мк ама страв ми е да не имам исто искуство како со creative.mk
Devojki moram da se pofalam, online prodavnicata na Schatze funkcionira super, pred nekoj den naracav Bright Crystal Versace i za dva dena mi stigna. Prezadovolna sum i od mirisot i od nacinot (odgovornosta). Me interesira dali nekoja go ima koristeno Good Girl na Carolina Herrera i da mi kaze mislene bidejki gledam momentalno na site mililitrazi ima -20% na online prodazba ( https://schatze.mk/ ) ili da mi predlozite nekoj dobar parfem bidejki sakam da go iskoristam popustot od niv.
Ми касни нарачка од lookfantastic за прв пат. Им пишав ми дадоа рок до 24 месецов,ама во случка да не дојде која е процедурата за refund?
Јас порачав од Амбар мк, од ташната сум задоволна, блузата ми е онака, ме интересира затоа што е сега вирусот дали порачувате, нели ве плаши, јас сеа си викам подобро да не порачував, паничар голем сум.
Јас на Зафул чекав 1 месец да ми ја пратат нарачката и 1 месец додека ја добив. Добро беше спакувана, но не сум нешто задоволна од материјалот.