Па не можев да му се снајдам, затоа прашав, ок е сеа Дали сте порачувале патики од мк страници, што не се оригинал секако, и како сте задоволни ако сте?
Мене едната ја чекав еден ден да ми ја пратат,а другата денес нарачав. Таму си пишува 3-6 работни дена за да ја испратат. Ама сега има да си платиш и за тракинг бројче. Претходно не знам како било мене ми е прв пат.
Дали имате искуство со оваа страна на фб? https://www.facebook.com/pages/cate.../Baby-Family-Online-Boutique-100302168022618/
Може ли од Waikiki да се порачува онлајн? Со оглед на тоа дека сите нивни продавници се затворени поради ситуацијава ?
Има некој добиено пратки од алиекспрес во скоро време? Дали има шанси да добијам пратка со целава ситуација или ич да не нарачувам?
Мене ми стигна пратка нарачана пред вирусот, а нарачав пред некој ден уште неколку работи. Aко не е многу при ризикувај.
Сaкам да порачам кошула од stradivarius, ама се мислам за броевите, дали M или L, ако некој ја има купено да ми помогне?
Работат ли со достава??,инаку мислам дека има табела на величини ќе се измериш и ке видиш кој број ти одговара
Има некој искуство со замена на бројче од Fashion Group? -Online нарачка, конкретно маичка по кратки, бројче поголема ми треба.
Знае некој некоја страна за козметика и шминки што вршат шипинг за Македонија во моментов? Како beautybay,feelunique,lookfantastic итн.Итно ми е
Јас имав слично искуство со замена на производ но производот ми беше оштетен,а вака за замена на бројче ќе им пишеш на меил info@fashiongroup.com.mk и ќе ти одговорат дали е можна замена