Девојки туку што најдов шминка за 1500 мисламм, може и помалку на Makeup.shop.mk Така беше страната има цела козметика многу убави работи проверете си
Па не реално сега само што видов има и ефтини работи, мислам дека се со доверба, јас би сакала да нарачам вештачки трепки
Од кои бутици што имаат достава до дома најчесто купувате облека? Имам многу лошо искуство со Фешн Груп па би сакала да ми препорачате некои од помалите бутици
Јас нарачав тренерки од MakStore, можеби беше пред 2 недели...ми стигнаа за 4 раб.дена потполно исти како на слика и убав материјал...мн љубезни беа тие што одговараат на пораките единствено што можеби малку бр како да им се по мали, јас нарачав Л зошто е тренерка, сакам по широки, но всушност одговара на мојот број М, инаку задоволна сум
A dali nekoj ima iskustvo so ffendi.mk na instagram? Imaat skoro 30 000 na profilot, pa sakam da znam dali se ok da se poraca. Dali rabotite na slika se isti i vo zivo
Lookfantastic, deciem. Моментално поради ситуацијава deciem не испорачуваат, пред некој ден ми стигна мејл дека ќе ми ги вратат парите. Со lookfantastic немам искуство овој период, откако е почната кризата. Ако некој друг знае нека не извести.
Моментално може ли да се нарача од Али? Знам дека не испорачуваат веројатно ама и онака се чека за да стигне производот па дали можам само да направам порачка сега или да почекам да се отворат граници?
Јас колку што знам работат, може да се порачува, може да доцне малку повеќе ама примаат нарачки..некој прашуваше низ фб.групите таму прочитав, лично немам проверено.
Границите се отворени за карго пратки. Мене ми стигнуваат сите нарачки од Алиекспрес и тоа побрзо од вообичаено.
А пишува ли негде кај производот дали стига со карго и дали воопшто може да стигне? Не сум нарачувала досега, затоа
Велам, границите се затворени за луѓе, но пратките авионски стигаат, авионскиот карго превоз не е запрен ( не Карго како курирската фирма од кај нас, туку карго како начин на транспорт ). Сите пратки( производи) на тој начин стигнуваат. Откако ќе го нарачаш производот, можеш да следиш tracking и кога ќе стигне кај нас во пошта или ќе ти се јават да си ја земеш пратката или дома ќе ти остават картонче со кое ќе ги ја подигнеш пратката од пошта.
Убаво искуство сум имала со Персин Куманово, бутик Стела, бутик Anna Bella на фб, бутик Сабе и papi & coco на инстаграм.
Јас често нарачував од Бјутибеј и Асос (пред да биде ситуацијава со вирусот). Највеќе се исплати ако се на попуст или ако најдеш код за попуст.
Ретко порачувам од интернет пошто многу поубаво е да се види производот во живо па после да се купи, можам да кажам само дека лошо искуство до сега сум имала со https://www.facebook.com/luxefashionmkd/ а задоволна сум од https://www.facebook.com/sovrshena.mk/ , впрочем пижамите на повеќето страни кои ги објавуваат во шутка се 3 пати поевтини
Дали сте порачувале преку алиекспрес и ако може некоја од вас да ми помогне како да нарачам бидејки прв пат ми е.Ви благодарам однапред