Каде би можела онлајн за најдам памучни маички со кратки ракави? Од македонскиве страни, не ми се чека многу
Има во Butik butterflu vtor profil, Luxe fashion, sovrshena i vo Zlateks ili Triteks (обични еднобојни мислам дека имаат)
Да не знае некој страни од типот на lookfantastic или слични каде можам да нарачам козметика и производи за коса? До сега од таму нарачував, а сега гледам шипинг 17 евра ставиле, па ако имате да ми предложите некои без шипинг или со некои поприфатливи суми, не ми се дава повеќе пари за шипинг отколку за самата нарачка. Едит: Сега прочитав дека шипингот е зголемен поради ситуацијава, па ако знае некој да ми потврди дали е поради тоа, бидејќи јас немав порачувано претходниве неколку месеци. Ако е навистина таа причината, ќе почекам, не ми се брза.
Девојки, дали знаете како одредени луѓе на фб препродаваат роба од Америка, да речеме детскиот бренд Carters H&M и сл. Сакам да нарачам облека за керками од Америка, но немаат достава за Мк. А така е доста поевтино.
Некој од производите имаат некој не, на самиот производ пишува, ссмо да знаеш на секој производ што го нарачуваш се доплаќа 5долари.
Кај мене 17 евра пишува за шипинг, а нарачката ми е 27.. незнам до кога ќе трае ова Едит: Да се собереме сите што сакаме нарачка од lookfantastic и да делиме шипинг
Некој искуство со Еликсир онлајн (за време на карантинов)? Си нарачав во петокот ии не ми се чека веќе, иако претпоставував дека ќе е побавно од обично...
Здраво. Дали имате искуство со овие две страни, има навистина преубави работи... Дали се исти како на сликава?
Има некој порачано тренерки од makstore? Ве молам пишете ми се мислам дали се добри, скептик сум за купување раб преку интернет ама овие баш ми фатија око некако