Јас имам..пред еден месец..пре задоволна сум само малку броевите не им се по стандард..јас сум М ама нарачав Л и испадна како да ми се мој број така да едно бројче поголемо земи си. И јас никогаш не сум нарачувала од интернет страни нај малку па облека(без да пробам) не земам ама ми се допаднаа и мене и одев на ризик убав материјал се, за 4 дена ми стигнаа
Обично некој од Америка им праќа и тие тука ги препродаваат. Како што прават со на VS производите. Немам сретнато страна што ги има тие фирми на детска облека а да прават shipping до мкд. Чекај попуст Грција кога ќе има Инаку не се исплаќа да купуваш Carter's од тука...
Има во зависност од тежината на призводите. @Kimberly11 Стигнуваат. На колешка за две недели и стигна пакетот.
Дали имате порачувано од Luxe Fashion фејсбук страна? Конкретно ме интересира за хеланки, гледам имаат 2 пара за 660 денари, евентуално да ми предложите друга страна или продавница со евтини хеланки.
Здраво, дали некој има нарачувано од "dsportskaoprema" (на нивниот сајт пишува дека е за три до пет работни дена - еве поминаа пет и сеуште нема)?
Pisi mi inbox jas rabotam vo bershka ako sakas moze da ti zavrsam rabota jas da go zemam pa na moja odgovornost ispratam po kargo