Сакам да прашам дали некоја од вас има нарачано од Zaful? Дали сте задоволни од материјалите и за колку време доставуваат? @joy1 можеби ти знаеш?
Сега прв пат нарачуваш, така? Можеби и побргу стигнуваат, ама поради хаосов да доцнат. Инаку кога ќе ти стигнат, ако можеш пиши дали се убави материјалите. Сакам да си нарачам, ама некако тоа ми е двоумење. Ти благодарам.
Да прв пат нарачувам. Ќе пишам кога ќе ги добијам. Јас чекам 4 пратки од една треба во Мкд да стигне. 2 ми се во пошта така ми дава дека се во земјава. А другата за Мкд треба да става во Јуни.
Па скоро 3-4 недели чекав јас.У глобала ок се.Долните тренерки се со солиден квалитет.Свилените пижами не баш.Мн тенка лита и неквалитетна свила според мене Веројатно зависи кое како ќе начекаш
Дечки тие што имаат нарачувано од beautybay со нарачка над 25£ е бесплатна достава? И како ви стигаат пратките во пошта или како асос DHL? Плаќате нешто при подигање на пратките?
Да,над таа сѕма е бесплатен шипингот. Ништо повеќе не се доплаќа, мене лично поштарот ми носи до дома се.
Jas imam naracuvano od Luxe.Naracav fustan,mi odgovorija deka go imaat i deka za nekolku dena ke mi stigne.Pomina edna nedela im pisuvam,mi odgovaraat deka nemaat od fustanot potocno deka se potrosil.Gi prasav zosto mi kazaa deka narackata mi e ispratena koga go nemaat fustanot,dobiv povraten odgovor “Ako ne ti se svigja kupuvaj si na drugo mesto”.Za zal morav da go podignam bidejki mi bese za nova godina i za dva dena morav da trgnam na pat.Materijalot podprosecen,modelot okej nisto posebno.
Јас имам нарачувано летото 2018 3 фустанинчиња, едни кратки исцели панталонини и маица на кратки сите со цветни дизајни. Задоволна сум и ми стигнаа најбрзо за 2 недели, од сите пратки од странство што имам нарачувано.
Баш фустанчиња сакам да нарачам. Имаат интересни модели, па реков да прашам и квалитетот дали им е ок. Ти благодарам.
И јас исто се двоумам како @Purplelilac дали да нарачам од Zaful. Имаат доста убави работи. Штета што доцнат пратките поради вирусов. Најверојатно ќе нарачам па што сака нека биде
Јас, уште кога се отвори. Со девојчето се најдовме пред ситимол. Дуксерите исти како на сликата на инста. Задоволна сум Дали некој има нарачано од novamoda.mk?
Да, јас имам нарачано еднаш. 40 денари мислам дека се плаќаше за достава а пратката ми беше доставена после 2 работни дена од денот на нарачката.