Пред 5-6 дена кога ја отворив, сѐ беше изместено на страната и не се отвораа артиклите и броевите, нефукционална беше.
Ти ги пратија ? Што страна беше ова, пишале за лице, нокти, а отвора само за коса и тоа 5 - 6 артикли.
Не ми пратија.Уредно си порачав на 21 јули и ништо. Се откажав,само ми е чудно да не функционира страната,а постои.Мене па баш за коса ми требаше,конкретно оваа маска ја барав па сега,ми преостанува да барам некоја друга страна со достава,оти не можам да ја најдам по парфимериите.
Имам прашање за тие што нарачувале побрзо од бјути беј. Дали пакетите ги испраќаат по ДХЛ и дали се наплаќаат давачки чуда, или по обична пошта?
Јас на Виш се најавив, добив 50% попуст. I'm giving you a flat 50% off! To use it download the Wish App with my link. https://dl.wish.com/H9Q1h Иначе задоволна сум од странава, порано порачував само од Али експрес но сега почнав и на Виш, до сега имам порачано неколку работи и ми стигнаја како што треба. Единствено немам алишта порачано но се мислам за брзо да порачам и алишта.
Исто како и од Алиекспрес, Ибеј.. Околу 1 месец чекав баш пред короната стигна, пред да затворат аеродромите. А за цените има и високи цени зависи за што. До сега не ми се има случено да не ми стигни нешто. Мислам дека има да платиш екстра шипинг ако не сакаш да чекаш.
HELP! Порачав од Виш нешто, со голем попуст, евтино... Но не обрнав внимание и не видов дека само првиот го зема попустот. Од кога порачав тоа го дознав. Ми пишаа: First transaction that is fully processed will get the item. You will be notified in 24 hours if you were the first purchaser. All others will receive a full refund. Сега се збунив.. Дали ова значи дека ќе ни бидат парите вратени на останатите или ќе ни наплатат по вистинската цена, без попуст? Ако е за вистинската цена не сакам да купам, но како би го запрела процесот?
Според тоа што ти пишале, веројатно ти имат "скинато" од сметка толку колку што е попустот на производот. Кога ќе се сумира и види кој нарачал прв, тој го добива производот, а на останатите им ги враќаат парите т.е рефундираат.
Фалаа многу Да така испадна. Искрено и јас така мислев но дека досега немав порачувано такви производи се збунив
Дали конечно почнаа да ви стигнуваат нарачките од Алиекспрес? На емаил ми стига како нарачката е веке во вашата земја,но никако да стине ,плус следење пратки на македонска пошта не ми функционира
Мене пред два дена ми стигна нарачка направена уште во февруари, на некој им стигаат по 10 нарачки наеднаш, направени во тој период февруари, март, април.
Фала ти многу на одговорот @Guns N` Roses ,конечно и јас денес добив пратка порачана на 21јуни,а онаа од март не ми пристигната. Бар конечно можам слободно да си нарачам работи кои од поодамна ги сакам,позз.
Дали знае некој кои online продавници за козметика освен Iherb и Beauty bay испорачуваат во Македонија?