Јас без картонче подигнувам пратки, им го кажувам само тракинг бројот. Ретко ми носат картонче поштарите или веќе пред враќање на пратката, па чим видам дека е во пошта кај мене стигната ја подигнувам. Не би требало проблем да направат доколку го имаш тракинг бројчето.
Здраво. Дали знаете некои онлајн продавници, каде што има дуксери, блузони, маички некои и слично... Пр: како амбар
Здраво девојки Да ве прашам дали некоја имате искуство со нарачка преку УПС? Нарачав некој алишта од турција цената е 75 евра па мислев да прашам дали некој знае кој се давачките како оди процедурата пошо пратката за два дена стигна во Скопје е. Се надевам не ќе ми земаат за царина пошо читав на нет за пратките под 90 евра не земале царина. Би ви била благодарна ако некоја знаете и одговорите.
Дали сте нарачувале од странава zara.mango.94064 на Инстаграм (Zara Mango на Фејсбук)? Сомнително ми е малку дека има од новите колекции и пример дел од облеката што ја нема кај нас во Манго во продавница, а цените се 100тина денари поскапи. Има шанси да е купувано од странство или некои фејкови се.
Dali nekoja naracala od https://shop.dpual.com/ Gledam eftini raboti probav da naracam ama mi pisi deka e nauspesno a potoa mi stigna mail deka e uspesno plajkanje y
Не знам како ви се даваат пари за фејк ташни и тоа по 2000 денари и повеќе. За тие пари можеш од Зара, Алдо, Дуки Дасо и многу други да си купиш
Neee prasanjeto mi beshe za nakit ne e moj ss me zamoli drugarka da prasam inaku potpolno se slozuvam za se fejk od tasna do corapi
Zdravo, sakam da ve prasam dali nekoj od vas ima naracuvano trenerki od Mak Store MK -online prodavnica? Dali ste zadovolni dali se isti kako na slikata?
Aski.nisantasi, вршат достава за Македонија самошто при нарачка бараат турски број. Има 2 страни на инстаграм(online.jadore и chic online нешто така беше), но поскапо е преку нив.