Кога нарачувате од македонскиве е-продавници, со пратката дали ја добивате и фискалната сметка ? Јас не, само фактурата/испратницата.
Неколку пати во готово имам платено, па не ми е издадена фискална. Јас мислев за готовинско плаќање, треба фискална да ми дадат
Forumdziki, sega direktor na posta e Jani Makraduli. Se nadevam tuka kje moze da.napravi povekje otkolku vo Min. za zivotna sredina. Sepak tamu bese zamenik. No i togas odgovarase na prasanja. Profilot na fb mu e.otvoren za komentari taka da mozete da pisuvate ako vi kasnat pratkite od stranstvo. Jas vekje ostaviv komentar pod najnovata objava. https://m.facebook.com/profile.php?id=1336696619
Дали некој знае да предложи мк страна за уникатна облека фустани.. како оние на oh polly, plt и слични сајтови. Не ми се чека за достава од таму.
Погрешно го тумачиш ова, не е битно дали е со картичка или не, туку дали уплатата е извршена електронски или не.
Хи женски, ми треба совет и инфо од тие што сте нарачувале преку beauty bay, на кој начин Ви стигаат пратките? Јас имам нарачка од околу 30е, и денес гледам дека е на царина, уште никој не ме побарал, обично на нивнава страна не ми дава инфо царина прв пат гледам. Дали тие што сте нарачувале пратките ви ги испратиле на домашна адреса или?
Здраво, до сега секогаш од Бјути беј ми стигнувало на домашна адреса или картонче за да подигнам од Пошта. Јас чекам две нарачки да ми стигнат од ноември и декември, но кога одам на тракинг, имам информација дека се во транзит и истата е од пред месец дена.. Ако смеам да прашам од кога е твојата порачка? За да знам дали да ги чекам воопшто или да барам рефундација
Од кои онлајн страни порачувате козметика и шминка од странство? Од Lookfantastic и beautybay порачував, но ставија голем шипинг. Некои препораки?
Да ве прашам дали знаете од која друга страна може да се нарача хилфигер освен од асос со достава за македонија?
Да ве прашам дали знаете од која друга страна може да се нарача хилфигер освен од асос со достава за македонија?