Дечки, на 09.00 нарачав обетки од али, ама се мислев дека доставата е бесплатна. Во брзање бев и кликнав нарачај. Денеска ја проверив сметката одземени ми се 7.000 од сметка... толку е доставата до мк... Како да постапам, бидејќи станува збор за мало невнимание кое ќе ме чини... Ви благодарам
Дали имате искуство со Aspesia__par? Дали производите се како на сликите и дали прават замена доколку нешто не одговара?
Dali nekoj ima naracuvano od moda.mk I kolku vreme se ceka za dostava? Vo mojot grad se naoga butikot,slikite se vo zivo slikani direktno od kaj niv megutoa ne sum kupuvala mnogu od tamu
Можеш и од Алиекспрес да ја откажеш, се надевам ја откажа веќе. Инаку веќе подолг период на Али, откако ќе ставиш производ за плаќање тогаш излегува шипинг а цело време на пример си гледал производи со free и можеш да не приметиш. Многу се заебани.
Здраво, дали доколку порачам од Zara, Stradivarius од апликацијата нарачката треба да ја подигнам од Скопје или стасува во градот кај што е нарачано?
Зара имаш опција за достава до дома над 2590 е бесплатна доставата, така е 250. А страдивариус мислам немаат опција за онлајн продажба.
Хахахах стварнооо??? Па кажиии дека е такаа хахахах а јас симнувам апликација си викам ај може така сум нарачувала претходно а не се сеќавам. Баш сега ќе проверам.