Сепак мислам дека прават финти за да не продаваат со попуст. Значи прво продаваат во продавница па после онлине, како тоа ги дале онлине. Мене од Артурс ми откажаа чизми зашо во меѓувреме ги продале во продавница. Маж ми вика тоа блек фрајдеј ти е жива прева, јас не на попуст ќе шопингувам.
Јас си бендисав капут од Зара, блек фрајдеј ставен чекаше во кошничка, отварам 2 мин пред 19ч, сите капути распродадени. Во сабота 00.00 повторно се си беше достапно.
Jas posledno si poracav fustan i pantaloni od basics.mk . Profilot im e na instagram i mozam da kazam deka sum do sega najzadovolna od niv. I isto imaat baagi golemi popusti ama i bez niv im e mnogu eftino.
Никогаш, ама буквално во ниту еден случај не нарачувајте од страницата на Sport Reality. Ем што ми пратија погрешна нарачка ем јас испаднав виновна заради нивната неспособност. Такво безобразие одамна не сум почувствувала!!!
Немам порачувано, но побарај во Персин, Престиж, бутик Билјана и Ивери да не имаат случајно па да си порачаш од сигурна страна.
Не порачувајте од Produkt.mk страната на Фејсбук. Имам лошо искуство. Првпат вака јавно да кажам за страна нешто, ама не сакам и друг некој да се разочара како мене. Дали и вие имате лошо искуство со странава?
Нешто како помагала за по дома, апаратчиња за сецкање, фен, пегла, фигаро, справи за вежбање и такви ствари. Хоум гаџетс.
Dali nekoj ima naracuvano od sminka.mk? I kolku e dostava vo drugi gradovi nadvor od Skopje ako znaete