Да многу се професионални , се е убаво спакувано со заштита . Јас имам сигурно 4-5 пати нарачувано Над 700 ден доставата им е бесплатна
Дали за пратка од 50 евра се плаќа и царина ? Втор пат нарачувам од guess, меѓутоа првата нарачка беше 40 eur , и не платив ништо дополнително, ми стигна преку нашата пошта. Меѓутоа сега овој пат што нарачав е 50 евра, и на тракинг бројот ми излегува дека ја пратиле преку ДХЛ, дали ќе имам дополнителни трошоци, ве молам кој знае да одговори . Благодарам
Slicna online strana imav poracano za svekrva mi,gi prakaat delovite a ti si gi sostavuvas,imas shema i od nea gledas
Дали кога нарачувате од fashiongroup ви стига потврда на маил или на страната? Нарчарав пред два дена без регистрација и не добив потврда никаква.
Имам нарачано патики од guess, 50 евра, преку ДХЛ е пратена , дали ќе ми ја царинат и дали ке платам нешто дополнително , ве молам ако некој знае да одговори, благодарам.
Од искуство ќе платиш уште отприлика толку. DHL се познати по тоа што ќе ти фактурираат 1000 ден. за складиште, 900 ден. шпедиција, околу 600 ден. ќе треба да платиш ДДВ. Царина нема за вредност на пратка до 90 евра, но можно е уште нешто ситно да ти пишат. Последната нарачка не ја примив, ја вратив. Знам дека сѐ им е законски, но онаа лежарината од 1000 ден. им е од чиста алчност. Избегнувај ги по секоја цена. И баш пиши како ќе поминеш.
Ова ми е втор пат, првиот пат нарачав нешто од аксесоари, 41 евро беше , и не платив ништо дополнително ми ја донесоа од македонска пошта, но незнам дали беше преку ДХЛ бидејќи не ја следев пратката а веќе нема информации за таа пратка бидејќи е одамна , јули месец...
Dali nekoj ima naracuvano od Casa.mk Sakam da naracam masicka za kompjuter od 1300 den. Ne mi e poznata stranata mnogu.
А колку ти беше нарачкатс , испод 90 евра ? И што имаше нарачано , бидејќи јас имам патики нарачано па затоа прашувам дали ќе имам дополнителни трошоци..