Веќе долг период сум на ББ крема Novexpert и не користам пудра но кога би купила, тоа би била Буржуа 123 перфект
Да ве прашам SHEIN прави достава до мк? Кој нарачувал од зафул дали стига исто ко на сликите и за колку време стигаат?
Сакам да прашам бидејќи немам искуство со онлајн купување од странство. Сакам да купам еден производ од Кина (Не од Алиекспрес и сл.) и сега за начинот на плаќање, ми спомнаа Пејпал или ТТ (Telegraphic Transfer, колку што прочитав на Гугл), но и ме прашаа секако кои системи и начини на плаќање ги имаме од тука, за да дојдеме до компромис, бидејќи прочитав дека кај нас Пејпал не е баш функционален. Па да прашам кој најдобро знае и е упатен, ако може да ми одговори. Однапред благодарам
Od koja strana da naracam puma maski patiki od novite modeli x ray taka nesto se vikaat... vo mk ima do br.46 a mi treba 47,5
Од никоја. Сериозен сум. Јас носам 47 и имам барано да нарачам преку разни странски сајтови, и ми беше кажано дека треба да плаќам царина и некои слични давачки и дека може цената на нарачаниот производ да ја платам и дупло. Подобро да најдеш некој што патува во странство и да му ги нарачаш.
kaj nas ako nosis nad br.46 ocigledno samo 1-2 modela ke najdes ...haos... pa neli carina se plaka nad 95e pa zatoa mislev da naracam od proveren sajt ispod taa cena da se...
Друштво, ај хелп плиз. Вчера нарачав нешто од Али Експрес и денес ова ми се појавува. Дали има некој технички проблем? Треба да кликнам extend delivery или да го оставам вака? На други пратки ми се нема појавено вакво нешто. Фала однапред.
Не кликај ништо, селерот има рок до 12 дена да ти ја прати пратката ако не, автоматски ќе ти ги вратат парите на сметка.
за жал shein нема достава до Мк,од zaful имам нарачано неколку пара бикини,стинаа отприлика за месец дена,исти како на сликите и бројче таман. (под секој производ има коментари и слики од девојки кои го порачале производот) супер квалитет , ама не сум нарачала онлајн , си купувам од продавница
здраво да прашам дали некој има порачувано онлајн од страната Fashion group, имаат веб-сајт и конкретно сакам да порачам guess обетки и ми се поклон за другарка и сега не знам како ке стигне пакувањето бидејќи е поклон за 18ти роденден. Доколку некој има порачувано било што од таа страна ако може и сака да ми прати слика или да исконтактираме преку порака. Ви благодарам однапред
имам нарачано две ташни од guess,накит од parfois,облека од mango..стигнуваат спакувани во кеса и внатре има фра за тоа што е нарачано. Нарачка за себе е ок,ама според мене за поклон да стигне директно кај девојката не е. Би било убаво доколку си во можност да ги купиш од продавница или пратката да стигне кај тебе да ја извадиш фактурата.
да да кај мене ке пристигне пратката на моја адреса, секако ќе ја извадам фактурата но сакав со guess ќеса да и го дадам поклонот па затоа прашувам,ти благодарам
Од Mymoda има некој пантолони порачувано? Ме интересира како се со бројчиња, дали се исти или треба помало/поголемо да порачам?